/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
a nap képe, amerika, carrera gt, egyedi autó, porsche classic, restaurálás

Egyedi restaurálás

A nap képe: Az új életet kapott Porsche Carrera GT

időpont:2019. február 08. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

A stuttgarti gyártó klasszikussá érett Carrera GT modellje néhány tulajdonosnál már elérte azt a kort, hogy egy masszív restauráláson essen át. Az alábbi modellt a Porsche Classic szedte darabjaira és építette újjá a gazda igényei szerint. Csak a fényezés 350 órába telt.

anglia, autóeladás, carrera gt, porsche, replika, vicces

Ezt miért kellett?

Egy borzasztó Porsche Carrera GT replika

időpont:2018. október 27. 12:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Vannak jól sikerült és kevésbé jó replikák, de létezik az a kategória, amivel az ember még halloweenkor sem merne mutatkozni jelmezbe öltözve. Sajnos ilyen lett egy Pontiac Fieroból Porsche Carrera GT-vé alakított négykerekű, amin még a felirat se stimmel.

autós videó, carrera gt, london, porsche

Zajos szépség

Riogatja a londoniakat a Porsche Carrera GT – videó

időpont:2018. április 07. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Bécsből egész Londonba ment egy nyitható tetős Porsche Carrera GT, hogy megmutassa a szigetország lakóinak, milyen koncertet képes adni a V10-es német szív, ha más kidörgőt raknak alá.

911 gt2 rs, 911 turbo s, autós videó, carrera gt, gyorsulási verseny, hibrid, panamera turbo, új porsche

Top5 Porsche

Ezek napjaink leggyorsabb Porschéi – videó

időpont:2018. március 23. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Sosem gyártott lassú autókat, de nehéz lenne magunktól összeszedni, hogy melyik az öt legjobb sprintere a Porschének. A következő videón sorba rendezve láthatjuk a top5 stuttgarti gépet. Családi hibrid mellett hátsókerekes vérbeli sportkocsi is szerepel a listán.

carrera gt, drift, gumifüstölés, porsche, rali, videó

Talajtorna

Megtáncoltatják a Porsche Carrera GT-t – videó

időpont:2016. október 07. 10:24

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Mintha jégen csúsztatná, olyan könnyedséggel driftel a V10-es Porschével egy volt raliversenyző a több tucat ember között. A klasszikus sportautónak már a hangja elvarázsolja a benzinvérű autóőrülteket, nemhogy a látvány…

carrera gt, porsche, videó

Nyers szépség

Ilyen egy Porsche Carrera GT fedélzetén – videó

időpont:2015. október 04. 16:35

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Csupán 1270 darabot készítettek belőle, így nem sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy egy Carrera GT-ben ülve élhessék át a vezetés igazi élményét. Azonban most egy Youtube felhasználó segítségével megtudhatjuk milyen a nyers száguldás.

a nap képe, carrera gt, hre wheels, porsche

HRE Wheels fotózás

A nap képe: Spéci felniken a Porsche Carrera GT

időpont:2015. március 02. 07:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Gyönyörű fotósorozatot csinált a HRE Wheels egy hófehér Porsche Carrera GT-vel és a rá aggatott felnigarnitúrájának segítségével, ahogy az esteledő vidéken halad, illetve álldogál a német sportkocsi.

amerika, baleset, carrera gt, porsche

Drága koccanás

Tízmilliós számlát kapott a rendőrség egy Porsche Carrera javításáról

időpont:2014. június 28. 19:00

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Az amerikai rendőrségnek meggyűlt a baja egy tavaly októberi balesettel, miután későn fékező autójukkal utolértek egy Carrera GT-t, melynek lökhárítója, kipufogója és egyik lámpája sérült az incidensben. Ez pedig közel 44 ezer dollárjukba fájt.

baleset, carrera gt, paul walker, porsche

Baleseti elemzés

A kilenc éves gumik okozták Paul Walker halálát?

időpont:2014. március 27. 08:30

szerző:Kőrössy Balázs

címkék:

Nyilvánosságra hozták a négy hónapja autóbalesetben elhunyt Paul Walker és Roger Rodas vizsgálatának eredményét. A mérések szerint 150 km/órával csapódott a Carrera GT az oszlopnak, ám ez elkerülhető lett volna jobb állapotú abroncsokkal.

911, carrera gt, cayman

RUF CTR3

Megjött a legdurvább RUF Porsche

időpont:2008. január 17. 10:31

szerző:Autoblog

címkék:

A világ egyik legelismertebb Porsche tunere, a német RUF történetének legkomolyabb sportkocsiját alkotta meg. A CTR3 20 évvel a legendás CTR Yellow Bird és 10 évvel a második CTR után tűnt fel, fő jellemzői az egyedi kialakítású karosszéria, valamint a középmotoros elrendezés. A CTR3 veszettül gyors - hajtóműve 700 lóerőt közvetít a hátsó kerekekre -, végsebessége elérheti az elképesztő 375 km/órát.

carrera gt, gemballa, mirage gt, porsche

OLAJSEJKEK ELŐNYBEN

Szuper-exkluzív Porsche Carrera GT a Gemballától

időpont:2007. október 10. 11:47

szerző:Autoblog

címkék:

A zuffenhauseni márka csúcsmodellje, a Porsche Carrera GT Földünk egyik legkomolyabb szuper-sportkocsija. Ahhoz képest relatíve nagy mennyiség, 1380 darab készült belőle, többségük jó eséllyel valamelyik közel-keleti országban kötött ki. Persze egy magára valamit adó olajsejk nem ragad le a szériaállapotnál, tovább nemesítteti kocsiját. A német Gemballánál megteheti, ahol most egy "extrém" limitált példányszámú autót kap vissza, valamivel több, mint 57 millió forintnak megfelelő valuta átutalása után. A valóban különleges Mirage GT-ből összesen 25 darabot terveznek építeni; a kocsik felét már el is kapkodták.

carrera gt

HIGH-END TUNING

Gemballa Porsche Carrera GT

időpont:2007. január 22. 01:12

szerző:Autoblog

címkék:

Tavaly áprilisig összesen 1270 darab Porsche Carrera GT szupersportkocsit gyártottak Weissachban. Bár a járgány igen ritka, egyesekben felmerülhet az igény annak még egyedibbé tételére. A Gemballa tárt karokkal várja az aggódó tulajokat; a végtermék pedig minden tekintetben felülmúlja az eredetit.