/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen egy Porsche Carrera GT fedélzetén – videó

2015. október 04. 16:35   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Csupán 1270 darabot készítettek belőle, így nem sokaknak adatik meg a lehetőség, hogy egy Carrera GT-ben ülve élhessék át a vezetés igazi élményét. Azonban most egy Youtube felhasználó segítségével megtudhatjuk milyen a nyers száguldás.

A Porsche 2004-től 2007-ig gyártotta 1270 összesített darabszámmal a Carrera GT nevű sportautót.

Az 5.7 literes szívó V10-essel szerelt nyitott négykerekű 612 lóerőt (450 kW) és 590 Nm-t képes hátsó kerekein keresztül az aszfaltra küldeni, amely elég ahhoz, hogy 3,5 másodperc alatt gyorsuljon százra, míg végsebessége elérheti a 330 km/órát, ezen értékeivel pedig még a mai szuperautók között is megállja a helyét.

Az alábbi fejkamerás felvétel segítségével egy kis ízelítőt kaphatunk abból, milyen lehet utasként egy ilyen ritkaság fedélzetén. A videót feltöltő tulajdonos ráadásul lecseréltette a gyári kipufogórendszert egy markánsabb hangúra, így meghallgathatjuk a V10-es lefojtatlan áriáját, amit 8000-es fordulatszámon kiad magából.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/