/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Túl szép, hogy megkapjuk

2010. október 08. 22:58   |   Autoblog
címkék:  

A quattro bemutatkozásának 30. jubileumát ünnepelve, az Audi a 2010-es Párizsi Autószalonon egy lehengerlő tanulmányautóval rukkolt elő. Az Audi quattro conceptben a legmodernebb összkerékhajtás találkozik 1,3 tonnával és egy 408 lóerős öthengeres turbómotorral. A gép egy igazi álom, valószínűleg sohasem látjuk többet.

Galéria megtekintése Galéria megtekintése

Nemcsak a karosszérián, az utastérben is találni bőven utalásokat az Ős-quattro-ra. A műszeregység digitális, az Ős-quattro digitális kijelzőinek továbbfejlesztett és finomított változataként jelenik meg A nagyméretű, háromdimenziós hatású kijelző szolgál a vezető számára minden fontos információval, így a hagyományos MMI központi monitort is kiváltja. A vezető választhat a mindennapos használat és a verseny üzemmód között. Újabb utalás a műszeregység árnyékolóján jobb- és baloldalt elhelyezett négy-négy lapos gomb. A bal oldaliakkal verseny üzemmódban a stopperóra, míg a jobb oldaliakkal az MMI rendszer vezérelhető.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/