/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új közösségi autómegosztó szolgáltatás indult Budapesten

2019. április 30. 17:40   |   Autoblog
címkék:  

Az április 29-ei debütálással a közép-kelet-európai régióban elsőként a magyar fővárosban lépett piacra a DriveNow autómegosztó szolgáltatás. Az első hét végére a több mint 200 autót tartalmazó flottában nyolc különböző BMW és MINI modell áll rendelkezésre. Az autók bérlésére perc-, óra-, vagy napidíj alapú csomagok is választhatóak.

P90346954_highRes_drivenow-has-started

A flottában BMW 1-es sorozat, 2-es Active Tourer, BMW X1 és X2 modellek találhatóak, illetve a MINI 3 és 5 ajtós modelljei, valamint MINI Cabrio is helyet kap. A BMW tisztán elektromos i3 modelljei fokozatosan válnak elérhetővé a felhasználók számára.

A hazai piacon megszokott perc- és napidíj alapú mellett óradíjas (3-, 6-, 9 órás) csomagokkal bérelhetőek az autók. A bérleti díjak modelltől függően 99 és 129 forint/perc között változnak, de az óránkénti csomagokkal az egy percre vetített költség akár 62 forintra is csökkenthető.

A szolgáltatás Budapest központi területeinek nagy részét lefedő 63 négyzetkilométeres területen érhető el a DriveNow applikáció segítségével. A felhasználók az autókkal elhagyhatják a szolgáltatási zónát, míg a bérlést a szolgáltatási területen belül tudják lezárni.

A szolgáltatásra 21. életévét betöltött, érvényes jogosítvánnyal rendelkezők tudnak regisztrálni a DriveNow applikáción keresztül, vagy a drive-now.hu honlapon. Az ingyenes regisztrációs időszak lezárultával az első hónapban továbbra is kedvezményesen, egyszeri 4990 forintért lehet regisztrálni a DriveNow applikáción keresztül, vagy a DriveNow honlapján. Az akció május 29-ig tart, utána egyszeri 9990 forint lesz a regisztrációs díj. Mindkét esetben 25 bónusz perc jár.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/