/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új oldalát mutatja a Viper

2013. november 22. 19:45   |   Autoblog
címkék:  

Ötven darabos limitált sorozatot dob piacra a Viperből a Chryslerhez tartozó SRT (Street and Racing Technology). A lenyűgöző metál matt fényezés és a fekete króm kerekek teljesen új színben tűntetik fel a kőkemény sportautót.

Az ötven darabra korlátozott Anodized Carbon Special Edition csomag jellegzetessége a különleges, metál és selyemfényű lakkot is tartalmazó sötétszürke fényezés, amely kiemeli az autó gyönyörű vonalait, ugyanakkor még félelmetesebbé teszi a megjelenését. A tengelyvégekre fekete króm festésű 18 colos felniket csavaroztak, a féknyergeket pedig narancssárgára festették.

A kabint kompletten fekete nappabőrbe és Alcantarába öltöztették, a kontrasztról pedig narancssárga varrás gondoskodik. A műszerfalra, az ajtóbelsőkre és a kormánykerékre valódi szénszál betétek kerültek, az utas oldalán pedig egyedi karbon GTS logó díszeleg. A géptető alatt nem történt változás, továbbra is a 8,4 literes, 640 lóerős alumínium V10-es szolgáltatja az izgalmakat.

Az SRT Viper GTS Anodized Carbon Special Edition modell gyártása jövő januárban indul.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/