/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
dodge viper, leggyorsabb, világrekord, viper

400 felett

A világ leggyorsabb Dodge Vipere – videó

időpont:2020. január 26. 15:25

szerző:Autoblog

címkék:

Egy rendszámos Dodge Viper új sebességi világrekordot állított fel. A Johnny Bohmer Proving Grounds space shuttle leszállópályáján 406 km/órával száguldott; ez a legnagyobb sebesség, amit egy Dodge Viper valaha produkált. Az akcióról természetesen videó is készült.

cars & coffee, dodge viper, viper

nem játék

A Dodge Viper nagyot mar – videó

időpont:2017. április 04. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az amerikai Cars & Coffee találkozókról távozó járművek tulajdonosai előszeretettel menőznek a bámészkodók előtt, nagy gázzal indulnak, keresztbe rakják a gépet vagy gumit égetnek, a kevésbé tapasztalt pilótáknak azonban a manőverek nem mindig végződnek jól. Most sem.

charger, dodge, dodge charger, dodge viper, viper

izomgép

Egy tízhengeres Dodge Charger – videó

időpont:2016. augusztus 31. 13:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Dodge Viper legendás V10-es erőműve számos egyedi építésű járműben találta már meg a helyét, ám valamiért a klasszikus Chargerben eddig még nem láttuk. Ezen a videón egy gyönyörű, 68-as Charger mutatkozik be 8,3 literes V10-essel az orrában.

dodge, dodge viper, viper, viper acr

viszlát

Különkiadásokkal búcsúzik a Dodge Viper

időpont:2016. június 23. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Idén 25 éves Amerika legegzotikusabb sportautója, a Dodge Viper, egyúttal idén kezdődik a típus utolsó gyártási éve, ezért a Dodge öt különleges limitált sorozatot bocsájt útjára.

dodge viper, fisker, viper

vlf force 1

A nap képe: az új amerikai szuperautó

időpont:2016. január 14. 11:15

szerző:Autoblog

címkék:

A legendás autótervező, Henrik Fisker és az amerikai versenypilóta, Ben Keating közös projektje a Force 1 V10, a Dodge Viper műszaki alapjain nyugvó új amerikai szupersportautó, amely a Detroiti Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségnek.

dodge, dodge viper, geiger, viper

mérges kígyó

Geiger Dodge Viper GTS

időpont:2015. november 17. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

A downsizing vagy a hibridhajtás kifejezések meglehetősen messze állnak a Dodge Vipertől, a klasszikus amerikai izomkolosszustól, amelyet 8,4 literes V10-es erőmű mozgat. A Geiger pedig kihegyezte a vipera méregfogait.

dodge, viper, viper acr

viper acr

Amerika legdurvább utcai autója

időpont:2015. május 11. 20:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Dodge elkészítette a Viper ACR legfrissebb kiadását, amely tulajdonképpen egy közúton is használható pálya-versenyautó. Legendás, körrekorder elődeihez hasonlóan az ő feladata is az utolsó századmásodpercek lefaragása lesz, bárhol is hajtják majd.

a nap képe, dodge, sema show, viper, viper acr

american club racing

A nap képe: a legmérgesebb Dodge Viper

időpont:2014. október 28. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Las Vegas-i SEMA Show-n debütál a Dodge Viper ACR Concept, a kézi munkával készített egzotikus amerikai sportautó legkönnyebb és leggyorsabb változata. A minden fölös kilójától megszabadított viperával valószínűleg ismét a körrekordok megdöntésére indulnak majd.

challenger, dodge, hellcat, viper

medusa

Lecsapták a Dodge Viper tetejét

időpont:2014. július 22. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Bár gyárinak tűnik, a képeken látható autó nem a Chrysler gyárából gördült ki. Bárki, aki rendelkezik egy Viperrel és hajlandó 35 ezer dollárt az átalakításra fordítani, boldog tulajdonosa lehet egy új Viper Roadsternek.

a nap képe, srt, srt viper, viper

stryker green

A nap képe: a méregzöld Viper

időpont:2014. január 13. 21:05

szerző:Autoblog

címkék:

A Chrysler csoporthoz tartozó SRT egymás után készít különleges kiadásokat a 640 lóerős Viperből. A legfrissebb az Észak-Amerikai Nemzetközi Autószalonon bemutatott Stryker Green verzió, amely talán az eddigi legütősebb szín az autóhoz.

srt, viper

exkluzív darab

Új oldalát mutatja a Viper

időpont:2013. november 22. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Ötven darabos limitált sorozatot dob piacra a Viperből a Chryslerhez tartozó SRT (Street and Racing Technology). A lenyűgöző metál matt fényezés és a fekete króm kerekek teljesen új színben tűntetik fel a kőkemény sportautót.

dodge, srt viper, viper

Time Attack

Még keményebb a Viper

időpont:2013. március 20. 15:00

szerző:Autoblog

címkék:

Mivel egy legutóbbi összevetésben az SRT Viper versenypályán kikapott a Corvette ZR1-től, a Street and Racing Technology (SRT) mérnökei kifejlesztették a sportkocsi Time Attack (TA) verzióját. A narancssárga SRT Viper TA modellből mindössze 33 darabot gyártanak.