/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
fisker, fisker ocean, kalifornia, óceán

az óceán illata

Olyat tud a Fisker Ocean SUV, amit más nem

időpont:2019. december 24. 17:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Fisker Ocean SUV egyetlen gombnyomásra képes elhozni a kaliforniai életérzést. A különleges California mód kilenc üvegablakot/panelt ereszt le illetve húz el a kabinban, a nyitott tetős utazás élményét teremtve meg.

fisker, fisker karma, karma, plug-in hibrid, revero gts

revero gts

Itt van a Fisker Karma utódja

időpont:2019. december 02. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Fisker Karma volt a világ első konnektoros hibrid luxusautója és most megújulva, friss névvel tér vissza a piacra. Rabul ejtő, ikonikus formája megmaradt, menetteljesítményei és hatótávolsága viszont javultak.

fenntartható, fisker, lízing, napelem, óceán, újrahasznosított

ocean

Elektromos crossoverrel készül a Fisker

időpont:2019. november 04. 18:55

szerző:Autoblog

címkék:

A Henrik Fisker nevével fémjelzett kaliforniai gyártó, a Fisker Inc. egyszerre három villanyhajtású modellt fejleszt. Talán a legizgalmasabb közülük az Ocean crossover, amely 2022-ben kerülhet piacra és a Tesla Model Y közvetlen konkurense lesz.

dodge viper, fisker, viper

vlf force 1

A nap képe: az új amerikai szuperautó

időpont:2016. január 14. 11:15

szerző:Autoblog

címkék:

A legendás autótervező, Henrik Fisker és az amerikai versenypilóta, Ben Keating közös projektje a Force 1 V10, a Dodge Viper műszaki alapjain nyugvó új amerikai szupersportautó, amely a Detroiti Autószalonon mutatkozott be a nagyközönségnek.

fisker, hibrid, karma, leonardo di caprio, plug-in

ÖKOLIMUZIN

Leonardo de Capriójé az első Fisker Karma

időpont:2011. július 14. 16:40

szerző:Autoblog

címkék:

A legelső Fisker Karma hibrid luxuslimuzin Leonardo di Caprio tulajdonába kerül az Autocar autós portál szerint. A színész még ebben a hónapban átveheti az autót. A második és harmadik számú gép pedig Al Gore és Colin Powell garázsában landol.

detroit, fisker, hibrid, plug-in, q-drive

KARMA S

Hibrid kabrió a Fiskertől

időpont:2009. március 17. 22:29

szerző:Autoblog

címkék:

A plug-in (hálózatról tölthető) sportlimuzinnal egyetemben a Fisker Detroitban lerántotta a leplet a kétajtós, négyüléses kupé-kabrió koncepciómodellről is, melyet Karma S-nek nevezett el. "S" mint Sunset, tehát naplemente.

elektromos, fisker, tesla, venturi

JÖNNEK FEL

Újabb elektromos élményautó

időpont:2008. április 29. 17:31

szerző:Autoblog

címkék:

Lotus Super Seven alapra kifejlesztették az Evisol Thorr roadstert, mely csatlakozik a Tesla, a Fisker és a Venturi hasonló sportkocsijaihoz. A 755 kilós roadsterben egy Siemens elektromotor dolgozik, 272 lóerős maximális teljesítménnyel és 450 Nm-es nyomatékkal, ami több mint elegendő az élménydús autózáshoz. Sajnos a menetteljesítményekről nincs információnk, de az biztos, hogy az Evisol Thorr keményebb bármelyik mai elektromos autónál.

detroit, fisker, hibrid, karma, q-drive

SIKER LESZ

Karmának hívják a Fisker hibrid luxuslimuzinját

időpont:2008. január 15. 13:31

szerző:Autoblog

címkék:

Detroitban igazi látványosságot jelentett Henrik Fisker sportos, hibrid hajtásláncú ökolimuzinja, a Karma. A 80 ezer dolláros, elképesztően szép autóban a Quantum Technologies Q-Drive benzin-elektromos meghajtó rendszere dolgozik. Fisker szerint a négyajtós alkotás 5,8 másodperc alatt gyorsul fel nulláról 96 km/órára, csúcssebessége pedig 200 km/óra. A vásárlók 2009 végéig biztosan nem juthatnak hozzá autóikhoz, de vigaszt jelenthet számukra, hogy az első 99 példányt Henrik Fisker úr aláírásával díszíti.

fisker, hibrid

SZEXI VAGY NEM

Újabb fotón a Fisker hibrid sportlimuzin

időpont:2007. október 31. 14:42

szerző:Autoblog

címkék:

Néhány nappal ezelőtt bejárta az internetet az első hivatalos, ám kissé elmosódott fotó a Fisker nagy érdeklődést kiváltó plug-in luxus hibrid szedánjáról, mely a következő, 2008. januári Detroiti Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek. A környezetbarát meghajtási rendszereket gyártó Quantum Technologies-zal közösen fejlesztett limuzinnak még nem találtak nevet, de annyi biztos, hogy az autó 2008. végén - 2009. elején már piacra kerülhet. Az első kép alapján arra a véleményre jutottunk, hogy Henrik Fisker legújabb kreációja különböző modellek keveréke, de az igazat megvallva a második fotó eloszlatta ilyen irányú meggyőződésünket. Ez a kocsi igazán különleges, elnézést a rajongóktól, de a Porsche Panamera elbújhat mellette.

fisker

ÚJ VONAL

Hibrid luxuslimuzint épít a Fisker

időpont:2007. október 26. 15:39

szerző:Autoblog

címkék:

Henrik Fisker tervezte többek között a Z8-as BMW-t, az Aston Martin DB9 és V8 Vantage modelleket, majd két álomautóval, a Fisker Tramontóval és a Latigo CS-sel ejtette bámulatba a szakmát. A Fisker Automotive legutóbb pedig úgy döntött, hogy környezetbarát autókat fog gyártani, s nem is akármilyeneket. 2009 őszén indulhat az értékesítése az első tiszta üzemű Fisker modellnek, a hibrid hajtásláncú sportlimuzinnak, melynek ugyan még nem választottak nevet, az első hivatalos képet már közölték róla. A januári Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállítás közönsége már találkozhat a különleges járművel. A gyártás a környezetbarát meghajtási rendszereket fejlesztő dél-kaliforniai Quantum Technologies-zal közösen zajlik majd, a kocsi ára 100 ezer dollár alatt lesz. Az alkotók optimisták, a sport szedánból évi 15 ezret szeretnének eladni.

fisker, latigo, m6

Felfrissült a Fisker-féle BMW M6

időpont:2007. augusztus 09. 10:38

szerző:Autoblog

címkék: