/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Újabb fotón a Fisker hibrid sportlimuzin

2007. október 31. 14:42   |   Autoblog
címkék:  

Íme a második hivatalos fotó a Fisker várva-várt hibrid hajtásláncú limuzinjáról, melynek ára 100 ezer dollár alatt lesz.


Néhány nappal ezelőtt bejárta az internetet az első hivatalos, ám kissé elmosódott fotó a Fisker nagy érdeklődést kiváltó plug-in luxus hibrid szedánjáról, mely a következő, 2008. januári Detroiti Autószalonon mutatkozik be a nagyközönségnek. A környezetbarát meghajtási rendszereket gyártó Quantum Technologies-zal közösen fejlesztett limuzinnak még nem találtak nevet, de annyi biztos, hogy az autó 2008. végén – 2009. elején már piacra kerülhet. Az első kép alapján arra a véleményre jutottunk, hogy Henrik Fisker legújabb kreációja különböző modellek keveréke, de az igazat megvallva a második fotó eloszlatta ilyen irányú meggyőződésünket. Ez a kocsi igazán különleges, elnézést a rajongóktól, de a Porsche Panamera elbújhat mellette.

Via: Carscoop

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/