/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Új fogyasztási rekord Ibizával

2009. október 12. 10:45   |   Autoblog
címkék:  

A SEAT Ibiza Ecomotive ismét igazolta rendkívüli takarékosságát, amikor egyetlen tank üzemanyaggal nem kevesebb, mint 1910 kilométert megtéve, 100 kilométerenként átlagosan mindössze 2,34 literes fogyasztást produkált. E már-már hihetetlen teljesítményt a spanyol kisutó ismételten az üzemanyag-takarékossági tesztek közismert bajnoka, az osztrák Gerhard Plattner keze alatt érte el, aki valóban mindent kihozott az Ibiza Ecomotive-ból.

Az útvonal összesen 12 európai országon keresztül vezetett, s Plattner Mosty (Csehország), Pozsony (Szlovákia), Hegyeshalom, Graz (Ausztria), Varasd (Horvátország), Maribor (Szlovénia), Toblach (Olaszország), Innsbruck (Ausztria), Schaan (Liechtenstein), Zürich (Svájc) és Saint-Louis (Franciaország) városain át érkezett végül Frankfurtba (Németország).

Amikor itt leállította a motort, a plombák természetesen még mindig érintetlenek voltak, így hitelesíthették a SEAT Ibiza Ecomotive új rekordját.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/