/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vasseur-t Sainz újabb dobogója után is csak Hamiltonról kérdezték

2024. április 09. 12:51   |   Autoblog
címkék:  

A Ferrari csapatfőnöke, Frederic Vasseur a Japán Nagydíj után elhallgattatott egy Lewis Hamiltonnal kapcsolatos kérdést.

Az év eddigi egyik legnagyobb beszédtémája Hamilton döntése volt, miszerint a szezon végén elhagyja a Mercedest, hogy 2025-ben a Ferrarihoz csatlakozzon.

A témáról sokat beszéltek a mostani szezonra készülve, és a Forma-1 történetének egyik legnagyobb versenyzői igazolásaként emlegették.

A múlt hétvégi szuzukai futamot követően Hamilton elégedetlen volt egy felé intézett kérdéssel, amikor azt kérdezték tőle, hogy “alig várja-e, hogy jövőre a Ferrarinál legyen, mert ők a gyorsabb csapat”, aminek hatására a hétszeres világbajnok egyszerűen fogta magát és kisétált a futam utáni interjújáról.

Nem sokkal később a Ferrari csapatfőnöke, Vasseur is nekiment egy újságíró kérdésének, ami a jövő évi versenyzőjére vonatkozott.

A Ferrari az idei ötödik dobogós helyezését szerezte meg Japánban Carlos Sainz révén, aki idén eddig minden futamon dobogóra állt, amelyen részt vett.

A spanyol az utolsó szezonját élvezi az olasz alakulatnál Hamilton érkezése előtt.

Vasseur azonban azonnal félbeszakította a riportert, aki majdhogynem Hamilton leigazolásának helyességét kérdőjelezte meg.

“Minden hétvégén ugyanazt a kérdést kapjuk. Csinálj egy másolatot a múlt heti válaszomból, a következő kérdésre” – mondta Vasseur.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/