/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Vettel “kacérkodik” a meglepetésszerű F1-es visszatérés gondolatával

2024. március 29. 11:21   |   Autoblog
címkék:  

Sebastian Vettel azt mondja, néha “kacérkodik” a gondolattal, hogy meglepetésszerűen visszatérjen a Forma-1-be.

Amióta Vettel a 2022-es szezon végén visszavonult, azóta híresztelik, hogy még biztosan visszatér, ahogyan Michael Schumacher, Kimi Raikkönen és Mika Hakkinen is tette korábban.

Az 53-szoros futamgyőztest kapcsolatba hozták a Mercedes megüresedett helyével, hogy a régi riválisa Lewis Hamilton helyére üljön be, de miközben mérlegeli a visszatérés előnyeit és hátrányait, Vettel úgy érzi, egyensúlyt kell teremtenie a családi élete és a versenyzés iránti vágya között.

Nemrég egy Porsche 963-ast tesztelt egy Le Mans-i teszten, és a 2024-es Le Mans-i induláson is gondolkozik, de még nem született hivatalos döntés, miközben az F1-es visszatérésről szóló hírek egyre erősödnek.

Vettel korábban már elárulta, hogy beszélt a Mercedes csapatfőnökével, Toto Wolffal, aki új versenyzőt keres a 2025-ös szezonra, de határozottan kijelentette, hogy “kifejezetten” a visszatéréséről nem folytak tárgyalások.

Borítókép: Tóth Zsombor/Sport365

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/