/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Viszik a Ford Focus RS-t, mint a cukrot

2017. március 15. 14:32   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Az új Focus RS nyári bemutatása óta csak Amerikában 3500 darabot értékesítettek belőle, ami átlagosan 16 darab eladást jelent naponta. Ez hatalmas siker a típus történetében, ráadásul nem is az alapmodellek fogynak a legjobban.

Arról nincsenek pontos információink, hogy itthon mennyire viszik a Ford Focus RS modelljét, de azt tudjuk, hogy Amerikában hatalmas sikernek örvend, ugyanis tavaly nyári bemutatása óta már 3500 példány talált gazdára.

Egy kis matekozást követően így kijön, hogy naponta 16 darab kerül átadásra. Az államok listáját Kalifornia vezeti, ahol 627 értékesítést regisztráltak, utána szorosan jön a sorban Michigan (256), Texas (244), Florida (230) és Pennsylvania (192 darabbal).

További örömhír a cégnek, hogy az autók átlagértéke 42 351 dollár (12,28 millió forint), amely hatezerrel (1,7 millió forinttal) haladja meg az alapmodell árát. Ezt főként az RS2 csomagnak köszönhetik, mellyel a vásárlók 62%-a látja el újdonsült kedvencét.

És a végére még egy kis statisztika. Az új tulajdonosok 32%-a Lopakodószűrke fantázianevű fényezéssel választotta az autót, míg 30%-uk a Nitrokékkel, 20% Árnyékfekete, 18% pedig Fagyosfehér külsővel szereti a 350 lóerős sportkocsit. Az autót már mi is próbára tettük januárban, hogy mennyire tetszett nekünk, arról itt olvashat.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/