/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Will.i.am lett a Lexus kreatív partnere

2014. augusztus 02. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

A nemzetközi hírű előadóművész, zenész will.i.am lesz a Lexus márka kreatív partnere. A Grammy-díjas művész a Lexus Striking Angles – Meglepő szögletek – őszi kampánya során fogja népszerűsíteni az új Lexus NX provokatív formatervét és technológiáját.

A közleménnyel egy egyedülálló együttműködés veszi kezdetét a zene, a formatervezés, valamint a technológia világa között. A kampány részeként will.i.am saját limitált példányszámú változatot tervez a határozott stílusú prémium középkategóriás szabadidőmodellből. Továbbá ő játssza majd a főszerepet a Lexus új televíziós reklámjában, amelyet még az idén elkezdenek sugározni.

Az együttműködés egy, az énekes és dalszövegíró szereplésével készült rövidfilm bemutatásával vette kezdetét. Az innováció és a technológia közötti szinergiát szemléltető produkcióban will.i.am ‘Dreaming about the Future’ című dala hallható, mely a Barbican által Londonban szervezett Digital Revolution kiállításon debütált, ahol a művész Pyramidi alkotását keltette életre. A dal, amelyben a brazil zenész Sérgio Mendes is közreműködik, központi eleme a Lexus által támogatott animációnak, mely a digitális és analóg zenei technológiákat, illetve az úgynevezett architekturális vetítést (projection mapping) gyúrja egybe. A videón will.i.am és a Lexus szögletes és meglepő formák iránti szenvedélyéből született animációs grafikái láthatók.

 

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/