/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
land cruiser, lexus, nx, orosz, rx

karakterek

Egy műhely, ahol a fényűzést nem veszik félvállról

időpont:2020. június 09. 19:45

szerző:Autoblog

címkék:

Ha egy tuningműhely manga-karakterekről nevezi el optikai csomagjait, harsány, pimasz és fiatalos összképre számíthatunk. Az orosz SCL Global Concept két Lexus-átiratára illenek is ezek a jelzők.

japán, lexus, nx, ux

különkiadás

A nap képe: a bronzszínű Lexus

időpont:2020. január 24. 15:05

szerző:Autoblog

címkék:

Két lenyűgöző különkiadással üdvözölte az újévet a Lexus Japánban. Az NX szabadidőjármű bronzszínű kivitele kiemeli a modell szoborszerű szépségét, míg a kékben játszó UX fiatalos dinamizmussal tekint optimistán a jövőbe.

hibrid, lexus, nx, rx, suv, ux

sikertörténet

Már félmillió Lexus SUV fut Európa útjain

időpont:2019. december 31. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Lexus fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen európai SUV-értékesítése immár meghaladja a félmilliós darabszámot. E sikertörténetet a luxus SUV koncepció megteremtésével alapozta meg a márka, amikor az ezredfordulón bemutatta az RX 300 modellt.

lexus, lexus nx, nx, plug-in hibrid, rav4

új korszak

Valószínűleg az NX lesz a Lexus első plug-in hibrid modellje

időpont:2019. november 14. 16:00

szerző:Autoblog

címkék:

Szinte biztos, hogy november végén bejelenti első hálózatról tölthető hibrid modelljének érkezését a Lexus. A pontos részletek nem ismertek, de minden jel arra utal, hogy az NX szabadidőjármű vezeti be a villamosítás új korszakát a japán márkánál.

lexus, nx, will.i.am

színt visz

Will.i.am lett a Lexus kreatív partnere

időpont:2014. augusztus 02. 12:00

szerző:Autoblog

címkék:

A nemzetközi hírű előadóművész, zenész will.i.am lesz a Lexus márka kreatív partnere. A Grammy-díjas művész a Lexus Striking Angles – Meglepő szögletek – őszi kampánya során fogja népszerűsíteni az új Lexus NX provokatív formatervét és technológiáját.

lexus, lexus nx, nx, peking

Mindent tudunk a Lexus NX-ről

időpont:2014. április 23. 12:00

szerző:DG

címkék:

Minden részlet kiderült a Lexus új kompakt szabadidő-autójáról, az NX-ről. A Pekingi Autószalonon bemutatkozott drámai megjelenésű prémium SUV a városi, illetve aktív életet élő ügyfélkört szólítja meg. Háromféle hajtáslánc-variációban, 2014 második félévétől kapható.

lexus, lexus nx, lf-nx, nx, peking

NX

Itt a kompakt Lexus szabadidőautó

időpont:2014. április 11. 15:45

szerző:DG

címkék:

A fiatalokat szeretné megszólítani a Lexus új, meglehetősen merész formatervű crossovere, az NX, amely a Pekingi Nemzetközi Autószalonon áll először a nagyközönség elé. Az autó érdekessége a formája mellett az, hogy ebben debütál a márka első turbómotorja.