/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
crossover, elektromos, lexus, lf-z electrified, ls, lx, nx, plug-in hibrid, rc, suv

izgalmas jövő

Ezek a Lexusok jönnek 2025-ig

időpont:2021. augusztus 31. 18:15

szerző:Autoblog

címkék:

A jelenleginél is több SUV-on dolgozik a japán prémiummárka, de más márkáktól eltérően a szedánokról, valamint a sport- és villanyautókról sem feledkezik meg.

a nap képe, lexus, rc, rc f

gt3

A nap képe: a Lexus versenyautó

időpont:2014. március 02. 07:00

szerző:Autoblog

címkék:

A Genfi Autószalon Lexus standján az új széria RC F kupé mellett feltűnik majd a modell GT3 versenyautó tanulmánya is, melynek végleges verziója 2015-től indul majd hosszú távú versenyeken.

911, legó, porsche, rc, videó

FANTASZTIKUS

Videó: RC Porsche Legoból!

időpont:2011. július 12. 19:49

szerző:Autoblog

címkék:

Mára szinte nincs olyan dolog, amit ne építettek volna meg Legoból, éppen ezért az „ingerküszöböt" már nehéz átlépni. Ettől a Porsche 911 Turbo Cabriolet RC autótól azonban leesett az állunk. Működő váltóműve és összkerékhajtása is van!

drift, helicam, rc, videó

KÜLÖNLEGES

Videó: drift az égből

időpont:2011. február 25. 14:51

szerző:Autoblog

címkék:

Egy RC helikopterre erősített kamerán keresztül élvezhetjük három görög autó driftelését. Lenyűgöző képek következnek nagyon jó zenei aláfestéssel.   

fiesta, ford, gymkhana, ken block, rc, videó

RC CAR

Videó: RC autó a turmixgépben

időpont:2010. december 27. 15:14

szerző:Autoblog

címkék:

Az erős marketing háttérrel rendelkező Gymkhana-mester, Ken Block most a Traxxas céggel állt össze, hogy elkészítsék a 43-as rajtszámú Ford Fiesta rádió-távirányítású, 1/16 méretarányú verzióját. A kis Fiesta négykerék-hajtású és 50 km/órás sebességre képes.

ariel atom, caterham, rc, super seven

ÉLMÉNY VOLT

Atom egy nap volt – Ariel a Caterham ellen

időpont:2010. szeptember 11. 13:35

szerző:Autoblog

címkék:

Ariel Atom, Caterham Seven, RC autók és versenygokartok: ennél élménydúsabb napot aligha tudtam volna magamnak elképzelni. A Vatera csoport legújabb tagja, az Otomoto.hu azonban pontosan ezt a receptet főzte ki nekünk, újságíróknak a kiskunlacházi reptéren.

rc, videó

MEGSZÁLLOTTSÁG

Videó: a legkirályabb RC verda

időpont:2009. szeptember 30. 10:41

szerző:Autoblog

címkék:

A Wicked Evolution jr elnevezésű járgány nem egy hétköznapi furgon. Távirányítással működik, hatalmas kerekei vannak és számos trükköt tud. A Transformers fétissel megáldott tulaj gyerekkori álma vált valóra benne.

elektromos, hibrid, párizs, peugeot, rc

PEUGEOT RC

Hibrid kupé-tanulmány a Peugeot-tól

időpont:2008. augusztus 21. 12:45

szerző:Autoblog

címkék:

Az RC, amelynek teljes nevét majd a Párizsi Autószalonon hozzák nyilvánosságra, tulajdonképpen egy granturismo, mely a Peugeot formai, műszaki és technológiai újításait hordozza. A négyajtós, négyüléses RC hibridhajtású, teljesítménye azonban szenzációs 313 LE. Még elképesztőbb a jármű károsanyag-kibocsátása, az ugyanis rekord alacsony, 109 g/km, tisztán elektromos üzemben pedig nulla. Az RC újfent bizonyítja, károkozás nélkül is lehet örömöt találni az autózásban.