/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
crossover, lexus, nx, rx, rx l, suv, ux

mérföldkő

Gazdára talált az ötmillimodik Lexus SUV

időpont:2020. augusztus 27. 19:55

szerző:Autoblog

címkék:

Az első Lexus SUV, az LX 1996-ben mutatkozott be, majd 1998-ban érkezett a forradalmi RX. Mára a márka globális kínálatában hat SUV és crossover szerepel: az UX, az NX, az RX, az RX L, a GX és az LX, ezek közül az első négy Európában és így hazánkban is elérhető.

japán, lexus, nx, ux

különkiadás

A nap képe: a bronzszínű Lexus

időpont:2020. január 24. 15:05

szerző:Autoblog

címkék:

Két lenyűgöző különkiadással üdvözölte az újévet a Lexus Japánban. Az NX szabadidőjármű bronzszínű kivitele kiemeli a modell szoborszerű szépségét, míg a kékben játszó UX fiatalos dinamizmussal tekint optimistán a jövőbe.

hibrid, lexus, nx, rx, suv, ux

sikertörténet

Már félmillió Lexus SUV fut Európa útjain

időpont:2019. december 31. 18:30

szerző:Autoblog

címkék:

A Lexus fontos mérföldkőhöz érkezett, hiszen európai SUV-értékesítése immár meghaladja a félmilliós darabszámot. E sikertörténetet a luxus SUV koncepció megteremtésével alapozta meg a márka, amikor az ezredfordulón bemutatta az RX 300 modellt.

crossover, f sport, lexus, lexus ux, ux

ux f sport

Sportváltozatot kapott a legkisebb Lexus crossover

időpont:2018. szeptember 24. 18:35

szerző:Autoblog

címkék:

A Lexus legkisebb crossovere, az UX is rendelhető F SPORT változatban. Az F SPORT kivitel különleges mintájú hűtőrácsáról, módosított első lökhárítójáról, sportosabb vonalú hátsó lökhárítójáról és feketére fényezett alkatrészeiről ismerhető fel.

crossover, genfi autószalon, lexus, lexus ux, ux

ux

Bővül a Lexus szabadidőautók kínálata

időpont:2018. február 28. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

A 2016-ban, a Párizsi Autószalonon bemutatott és óriási lelkesedést kiváltott UX koncepcióautóból sorozatgyártott változat készült, amelyet a Genfi Autószalonon láthat majd először élőben a nagyközönség. Az UX lesz a legkisebb Lexus crossover, az NX alá illesztik be.