/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
hibrid, lexus, lexus nx, nx300h

autóblog teszt

Fullos hibrid: Lexus NX300h

időpont:2018. szeptember 06. 15:20

szerző:DG

címkék:

A Lexus legnépszerűbb szabadidő-modellje, az NX tavaly komplett megújuláson ment keresztül, így tovább nőtt a vonzereje. Mi egy, az eladások derékhadát adó hibrid változatot teszteltünk, ami a típus összes újdonságát felvonultatta.

crossover, hibrid, lexus, lexus nx, új nx

lexus nx

Megújult a legnépszerűbb Lexus

időpont:2017. november 13. 17:40

szerző:Autoblog

címkék:

A Lexus továbbfejlesztette legnépszerűbb modellje, az NX crossover stílusát. A SUV új frontrészt, átrajzolt fart és új stílusú kerekeket kapott, utasterében pedig új színsémák, nagyobb központi kijelző, áttervezett sebességváltó kar és kezelőszervek várják a vásárlókat.

jég, lexus, lexus nx

Jégkerekeken gördül a Lexus NX – videó

időpont:2015. december 23. 14:30

szerző:DG

címkék:

A jégen való autózás teljesen új értelmet nyert a Lexusnál, aki megalkotta a világ első, jégből készült funkcionális kerékszettjét. Három hónapnyi kutatás, tervezés és tesztelés után a Lexus crossover fagyott vízből faragott kerekein kigördült London utcáira.

lexus, lexus nx, lexus rc, sema show

nagyot ütnek

A legújabb Lexusok másként

időpont:2014. november 04. 21:40

szerző:DG

címkék:

A Lexus ezúttal legfrissebb modelljeinek átiratait vitte el a Las Vegas-i SEMA Show-ra. Az RC kupéból többet is, míg az NX crossoverből egy átalakított példányt mutat be a nagyérdeműnek. El kell ismerjük, hogy az új Lexusoknak is kegyetlenül jól áll a tuning.

lexus, lexus nx, nx, peking

Mindent tudunk a Lexus NX-ről

időpont:2014. április 23. 12:00

szerző:DG

címkék:

Minden részlet kiderült a Lexus új kompakt szabadidő-autójáról, az NX-ről. A Pekingi Autószalonon bemutatkozott drámai megjelenésű prémium SUV a városi, illetve aktív életet élő ügyfélkört szólítja meg. Háromféle hajtáslánc-variációban, 2014 második félévétől kapható.

lexus, lexus nx, lf-nx, nx, peking

NX

Itt a kompakt Lexus szabadidőautó

időpont:2014. április 11. 15:45

szerző:DG

címkék:

A fiatalokat szeretné megszólítani a Lexus új, meglehetősen merész formatervű crossovere, az NX, amely a Pekingi Nemzetközi Autószalonon áll először a nagyközönség elé. Az autó érdekessége a formája mellett az, hogy ebben debütál a márka első turbómotorja.