2005. december 30. 23:26   |   Autoblog
címkék:  

“Raikkönenék nem bírták a terhelést”

Alighogy megírták a lapok Fernando Alonso és a McLaren nászát, Ron Dennis, az istálló főnöke a brit lapokban bírálta a csapat jelenlegi pilótáit.

Alighogy megírták a lapok Fernando Alonso és a McLaren nászát, Ron Dennis, az istálló főnöke a brit lapokban bírálta a csapat jelenlegi pilótáit. Szerinte a versenyzők túlreagálták a problémákat, és nem bírták a rájuk nehezedő nyomást.   

Az idei szezonra kétségtelenül a McLaren-Mercedesnek sikerült a leggyorsabb autóval előrukkolnia, Ron Dennis joggal hiányolhatta a várva várt eredményeket, konkrétan a világbajnoki trófeát: “Pilótáink egyszerűen nem tudtak megbirkózni a felmerülő gondokkal, összeroppantak a terhelés alatt. Úgy tűnik, nem értek még meg arra, hogy világbajnokok legyenek. Erősen frusztrálhatja az embert, ha tíz futam megnyerése után sem emelheti magasba a hőn áhított címet, pedig ennyi győzelem általában elég a megnyeréséhez”.

Arra persze nem érkezett válasz, hogy a gyorsaság mellett miért nem ügyeltek a megbízhatóságra a csúcsjárgány megalkotásakor…