/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

400 lóerős Golf az ABT-től

2017. október 27. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Negyven évvel ezelőtt a Volkswagen Golf GTI 112 lóerejével komolyabb autóknak is be tudott inteni, ma pedig a Golf R okoz meglepetéseket a sportautóknak. Különösképpen az ABT által kezelésbe vett verzió, amely nem kevesebb, mint 400 lóerővel felvértezve takarítja az autópálya belső sávját.

Az ABT speciális motorvezérlő elektronikájával 30 százalékkal gyarapította a Golf R-t hajtó 2 literes négyhengeres turbómotor teljesítményét, ami elképesztő. A 310 lóerőből kereken 400-at faragott, míg a forgatónyomatékot 400-ról 500 Nm-re tornászta fel.

A beépített négykerék-hajtásnak köszönhetően a Golf R ezt a teljesítményt is remekül az útra tudja vinni. S nemcsak egyenes vonalban, hanem a kanyarokban is ügyesebb az elöl 20, hátul 25 mm-t ültető ABT rugóknak és stabilizátoroknak köszönhetően. Rendelhető ennél komolyabb, állítható magasságú sport felfüggesztés is, amely elöl maximálisan 40, hátul 45 mm-rel engedi lejjebb a karosszériát. Érdemes előre nagyobb féket is tenni, az ABT nagyteljesítményű rendszere 37 centiméteres tárcsákból és 6-dugattyús nyergekből áll.

Mindez kiegészíthető még 102 mm-es dupla végekkel rendelkező sport kipufogórendszerrel is, s a gyári felnik helyettesítésére is számos megoldással szolgál a tuningcég. 18, 19 vagy 20 colos kerekek érhetők el az autóhoz, számos különféle dizájnnal és felületkezeléssel. A látványt ABT küszöbspoilerekkel és hátsó diffúzorelemmel lehet fokozni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/