/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

410 lovasra hizlalta a dízel VW Touareget a JE Design

2015. április 18. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Kőkeményen felfújta a Volkswagen terepjáróját a tuner, így 410 lóerő mellett 930 Nm áll a vezető rendelkezésére 720 ezer forintért, emellett azonban futotta még egy komoly optikai csomagra is – plusz 1,43 millióért.

Nem aprózta el legújabb vadítását a JE DESIGN, ugyanis egy nagy autóhoz készített nagy módosítást.

A V8-as dízellel szerelt Volkswagen Touareg 340 lóerejével (250 kW) és 800 Nm-es csúcsnyomatékával már alapjáraton kellő dinamizmussal szolgál, azonban ezt sikerült megfejelnie a tunernek plusz 70 paripával és 130 Nm-rel, amihez két év garancia is társul.

Az elvégzett módosításoknak köszönhetően a százra gyorsulás 5,4 másodperc alatt letudható – ez négy tizeddel jobb a gyári értéknél, míg a végsebesség 250 km/óra körül alakul az eredeti 242 helyett. A motortuning ára 2399 euró, azaz nagyjából 720 ezer forint.

A nyers teljesítmény mellett azonban a külsőre is figyeltek a mérnökök, így az alap R-Line kivitelből készítettek egy sokkal komolyabb megjelenésű gépszörnyet. Lecserélték a hűtőrácsot és a hátsó lökhárítót, valamint megtoldották az első lökhárítót egy toldattal. Szélesítettek a kerékjárati íveken, illetve ráaggattak egy tetőszárnyat. A teljes csomag 4760 euróra rúg, azonban a rendelőknek lehetőségük van külön-külön is megvásárolnia az alkatrészeket.

Akik még többre vágynak, azok választhatnak olyan extrák közül, mint az elektromos magasságállítás, a 22 collos alufelnik, a négy kipufogóvég, illetve belülre többféle bőrözés és a küszöbökre rakott szálcsiszolt alumínium a cég logójával ellátva.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/