/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

500 lóerős lett az ABT Audi RS3-asa

2018. június 23. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Nem csak motorerőben, de optikailag is továbbfejlesztette a négykarikások legkisebb sportszedánját az ABT Sportsline. Az RS3 2.5 literes turbómotorja így 500 lóerő leadására is képes, amivel 300 km/órára nőtt az autó végsebessége.

Új erősítő kúrát készített a gyári állapotban 400 lóerőt és 480 Nm-t teljesítő Audi RS3-hoz az ABT Sportsline.

A négykarikás négyhengeres 2.5 literes turbómotorját az úgynevezett ABT Engine Control (AEC) motorvezérlő modullal 460 lóerő mellett 529 Nm-re növeli a cég (280 km/órás végsebességet lehetővé téve), amely még csak az első lépcsőfok.

A második szint már rozsdamentes kipufogórendszert és nagyobb intercoolert is magában foglal, így kereken 500-ra nő a ménes száma 570 Nm csúcsnyomaték teljesítése mellett. Ezzel a gyorsulás 3,7 másodpercre csökken 300 km/órás végsebesség mellett.

Akinek a teljesítmény nem minden, annak lehetősége van különböző optikai kiegészítők rendelésére. Ilyen például az első lökhárító toldata, a sötétített Audi embléma, az oldalsó légbeömlő nyílások és a méretes diffúzor, de a 102 mm-es fényes fekete kipufogóvégek sem rejtik véka alá a nagyobb teljesítményt. Az ABT futóműnek köszönhetően nem csak közelebb kerül a földhöz, de agilisabb és gyorsabb reagálású lett az autó, míg a 19 vagy 20 collos kerekek tovább vadítanak a kiálláson.

A belsőt a szénszálas kiegészítők – többek között az ülések alján és a kormányon, illetve  az ülésekbe hímzett ABT logók teszik egyedivé.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/