/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

530 lóerősre húzta az Audi RS 4-et az ABT

2020. október 01. 20:05   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi RS 4 nemrég faceliften esett át, így az ABT Sportsline is felújította saját korábbi átiratát. Az RS4-S névre keresztelt sportkombi ütős aerodinamikai csomagot, látványos keréktárcsákat és motortuningot kapott.

Az Audi RS 4 2,9 literes turbómotorja 450 lóerővel és 600 Nm-rel szaggatja az aszfaltot, ám az ABT egyedi motorvezérlő szoftverének köszönhetően immár 510 lóerőt és 660 Nm-t présel ki magából. Aki ennél is többre vágyik, kérheti az ABT Power S fejlesztést, amely még 20 lóerővel és 20 Nm-rel többet sajtol ki az aggregátból. Újabb felárért a sebességlimitert is kiveszik, így a kombi akár 300 km/órával is száguldhat.

Az RS 4 megjelenését a tuningmesterek egyedi, típusra szabott aerodinamikai készlettel vadították tovább. A csomagba első karbon splitter, oldalsó szellőzők, tetőszárny, diffúzorbetét és 102 mm átmérőjű karbon kipufogóvégek tartoznak bele. A kerékjáratokban fényes fekete, 21 colos ABT Sport GR felnik forognak, 275/25 méretű abroncsokkal. A menetdinamika javításának érdekében az autó alá állítható magasságú sportrugókat és további stabilizátorokat szereltek be. Plusz pénzért komplett ABT sportfutómű is választható. Az utastér karbon kiegészítőkkel dobható fel.

Az ABT Aerokit csomag ára 31 900 euró felszereléssel, festéssel és TÜV engedélyeztetéssel együtt.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/