/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

BMW M2 680 lóerővel

2019. április 28. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Az M2 Competition modell bemutatásával minimálisra csökkent a presztízskülönbség a legkisebb M-es BMW és az M3/M4 között. Nem beszélve arról, hogy az M2 versenypályán tartja a lépést nagyobb testvérével, sőt, egyesek szerint olykor nagyobb élményt is nyújt a terelgetése. Mégis, az M4 Competitiont és az M2 Competitiont 20 ezer euró választja el egymástól. A G-Power ebből az összegből olyan M2-est épít, ami nemcsak az M4-et, de komolyabb szupersportautókat is állva hagy.

A G-Power 20 ezer euróért 680 lóerőt és 860 Nm nyomatékot sajtol ki az S55B30 jelű erőforrásból, ami már új ligába helyezi a kompakt sportautót. A G-Power M2 Competition 3,2 másodperc alatt nyargal százas tempóra és megfutja a 330 km/órát is, ami a Ferrari és a Lamborghini tartománya.

A G-Power mélyreható módosításokat hajtott végre a 3 literes ikerturbós hajtóművön. Átalakította a turbófeltöltőket, amelyek immár nagyobb töltőnyomáson, hatékonyabban képesek működni. Majd csökkentette a kipufogógáz ellennyomását, tehát áramlás-optimalizált leömlőket és rozsdamentes acél kipufogórendszert szerelt fel. Ezt követően a karmester szerepét a G-Power saját fejlesztésű szoftverére bízta.

Ezek után professzionális sportfutóművet csavaroztak a BMW alá, a rugózatlan tömeget pedig kovácsolt kerékgarnitúrával mérsékelték. A 20 colos Hurricane RR görgőkre elöl 245/30, hátul 285/25 méretű abroncsokat feszítettek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/