/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Audi RS 5 530 lóerővel

2020. december 04. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az ABT Sportsline igazi álomautót készített egyik ügyfelének, aki nem volt elégedett járműve gyári megjelenésével. Egy kiváltképp vonzó Audi RS 5 kupéról van szó, lenyűgöző Sonoma zöld metál fényezéssel, amely megkapta a komplett ABT kezelést.

A Sonoma zöld RS 5 Coupé tulajdonosának kívánsága szerint ledobta gyári kerekeit és 21 colos ABT Sport GR felniket húzott, amelyek speciális “verseny arany matt” színükkel remek kontrasztot adnak a zöld karosszériához. Az erősen konkáv dizájnú görgők fantasztikusan mutatnak az Audi alatt és 275/25 méretű abroncsokat hordanak. A tökéletes kiállás a maximálisan 25 mm-t ültető ABT rugóknak köszönhető.

Az RS 5 emellett diszkrét aerodinamikai és dekorelemekkel is gazdagodott. Az első sárvédőkbe fekete szellőzőket vágtak, amelyeket karbon uszony szel ketté, s az ABT márkajelzések is szénszálas hátteret kaptak. Végül a csomagtérajtóra is felkerült egy élspoiler, szintén szénszálból.

A motorsportos anyagból a beltérbe is jutott bőven: a műszerfal alsó része és az ajtópanelek, a középső konzol, a váltókar, az ülések oldalai és háttámlái, továbbá a kormánykerék is lakkozott karbon betéteket kapott. Ezt fekete bőrkárpitozás és zöld díszvarrás egészíti ki.

Az RS 5 Coupé emellett az ABT jelenlegi legkomolyabb teljesítménynövelő beavatkozásában is részesült. A Power S chiptuning, valamint a plusz vizes hűtőkészlet 450-ről 530 lóerőre tornászta fel a teljesítményét és 600 Nm-ről 680 Nm-re növelte a nyomatékát. A nulla-százas sprintidő így 3,9-ről 3,6 másodpercre csökkent, ami már a szupersportkocsik territóriuma. A karbon-kerámia fékrendszerrel szerelt modellek végsebességét emellett akár 300 km/órára is ki tudják tolni.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/