/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

ABT Audi S8 Plus

2016. október 27. 18:15   |   Autoblog
címkék:  

Az ABT Sportsline egyszer már foglalkozott a legsportosabb Audi limuzinnal, ám úgy érezte, maradtak még tartalékok a luxus sportoló motorjában. Ezúttal kisajtolt belőle minden szunnyadó lóerőt, így az 735 tagú ménest szabadít az útra.

Az ABT nagyon kedveli a Győrben készülő 4 literes biturbó V8-as erőforrást, amely az Audi sportmodelljeit hajtja. Nem kevesebb, mint négy különböző teljesítménynövelő csomagot kínál hozzá. Az S8 modell 520 lovas motorját 640 vagy 675 lóerőresre húzza fel, az S8 Plus 605 lovas aggregátját pedig 705 vagy 735 lóerősre hizlalja. Az utóbbi, legpotensebb verzió 920 Nm forgatónyomatékot termel, ami kifejezetten brutális egy benzinüzemű motortól. A tuningolt S8 Plus nem is okoz csalódást, akár 320 km/órával is száguldhat.

Az S8 Plus külsején nem sokat változtattak, felesleges is lett volna. Egy elektronikus modul segítségével 20 mm-rel megültették az autót, ami még stabilabb útfekvést eredményezett. Emellett új kerekeket csavaroztak fel; a 21 hüvelykes FR szettre esett a választás, amely 275/35 méretű abroncsokkal szerelve került fel az Audira. A kocsi teljesítményéhez méltó hangzásról négy 89 mm átmérőjű csőben végződő sportkipufogó-rendszer gondoskodik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/