/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Alacsony és hangos Audi RS 6 az ABT-től

2020. július 11. 19:05   |   Autoblog
címkék:  

Az ABT Sportsline már sokszor nyúlt hozzá a legsportosabb négykarikás kombihoz, több alkalommal limitált kiadást is készített belőle, 740 lóerős motorral. Ezúttal sport kipufogórendszerrel tette még vadabbá a gépet.

Ez év elejétől, aki nagyobb ménest szeretett volna RS 6-osa motorházteteje alá, már befizethetett az ABT 700 lóerős és 800 Nm-es motortuningjára. De nem kellett sokat várni egy még durvább csomagra, amely 740 lóerőt és 920 Nm nyomatékot sajtolt ki a 4 literes biturbó V8-as erőforrásból. Mindkét csomag méltó kiegészítője a rozsdamentes acél sport kipufogórendszer, amely elektromosan álllítható pillangószelepeivel igazi hangversenyt képes rendezni.

A hátsó és középső hangtompítókat tartalmazó rendszer jelentősen alacsonyabb ellennyomással dolgozik, így növeli a teljesítményt és persze nagyobb akusztikus élményt nyújt. Négy darab 102 mm-es matt karbon csőben végződik.

Az ABT Audija menetdinamikai szempontból is lenyűgözi utasait. Egyszerűbb megoldásként állítható magasságú rugók szerelhetők be, de komplett sportfutómű is kérhető, állítható magassággal és külön szabályozható ki- és berugózással. A rendszer 10-35 mm-es ültetést tesz lehetővé az első tengelyen és 10-40 mm-est a hátsó tengelyen. A rozsdamentes acél felfüggesztés mindennapos vezetésnél és versenypályán is élvezetes vezetést szavatol. Extraként sport első és hátsó stabilizátorrudak is rendelhetők. Az is biztos, hogy az alacsonyabb kasztnin az ABT HR22-es felnijei is sokkal ütősebben mutatnak.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/