/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi kombi 700 lóerővel

2013. november 01. 20:50   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi új izomkombija számos tuningcéget megihletett az utóbbi időben, az OC.T Tuning után immár a neves ABT is megtalálta magának a típust. Persze nem csoda, a biturbó nyolchengeres motorral hajtott ingolstadti gép szinte kínálja magát a lóerő kúrára.

A Volkswagen-csoportos járművek szakavatott nemesítője két lépcsőben kínálja motortuningját az RS6-hoz. Az első, Power verzió 666 lóerőt és 830 Nm nyomatékot csalogat elő a motorból, míg a keményebb, Power S csomag 700 lóerőt és 880 Nm nyomatékot sajtol ki a 4 literes TFSI aggregátból. Ha ezt választja a kedves megrendelő, autója 3,4 másodperc alatt katapultál százra és eléri a 320 km/órás végsebességet. Ez jól mutatja, hogy a Győrben gyártott biturbó nyolchengeresben igen sok a kiaknázatlan potenciál. Anélkül nyertek ki további 140 lóerőt a motorból, hogy mélyebben belenyúltak volna. Mindössze a motorvezérlés átírására és egy sportkipufogó-rendszerre volt szükség hozzá.

Az ABT Audi RS6 a fantasztikus gyári Misano vörösben pompázik, így rendkívül jól állnak neki az utólag felszerelt karbon alkatrészek. Szénszálas az első spoilertoldat, a hátsó diffúzor, valamint a tetőlécek, de jutott belőle a tükörházakra is. A felniket is kicserélték az ABT jellegzetes darabjaira, amelyek a gyárinál egy collal nagyobb méretben, 295/25 méretű abroncsokkal kerültek a helyükre.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/