/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Audi TT 500 lóerővel

2017. március 03. 16:30   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen-csoportos autókra szakosodott ABT Sportsline összehozta az első Audi TT RS tuningot. Legfontosabb intézkedése, hogy a gyárilag 400 lovas turbómotor teljesítményét még egy százassal feljebb tornászta, s ezzel egy felsőbb ligába repítette az Audit. A TT RS-R-ből összesen 50 darab készítenek.

Az új Audi TT RS minden idők legizmosabb sorozatgyártású TT-je, 2,5 literes öthengeres turbómotorja 400 lóerőt ad le. Az ABT egyedi motormenedzsment rendszerével a blokk teljesítményét kereken 500 lóerőre gyarapította, amivel a maximális nyomaték megemelkedése is együtt járt (480-ról 570 Nm-re). Az ABT TT RS-R képességeiről sajnos nem alkothatunk képet, sem gyorsulása, sem végsebessége nem ismert, de sejtésünk szerint a komolyabb olasz szuperautók sem tudnak előle meglógni.

A motor izmosítása mellett az ABT szakemberei ütős, szénszálas műanyagból készült aerodinamikai szettet is kitaláltak a kétajtóshoz. A gyárinál agresszívabb, nagyobb első spoiler, az oldalsó légterelők, továbbá a többrészes hátsó szoknya brutálissá teszik a gépet, nem beszélve a 20 colos fekete GR felnikről, amelyek 255/30 méretű abroncsokat kaptak. A külső módosítások sorát olyan elemek zárják, mint az exkluzív TT RS-R logós hűtőrács, valamint a karbon tükörházak és tanktető.

Az Audit emellett ültetőrugók segítségével közelebb engedték a földhöz, előre és hátulra plusz stabilizátorokat is beszereltek.

Speciális modellként a TT RS-R bőrkárpitozású utasterében is több a szénszál, jutott belőle az ülések oldalpaneljére és a műszerfalra is.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/