/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (1) |
| Több

BMW X6 M 750 lóerővel

2018. június 11. 18:25   |   Autoblog
címkék:  

A G-Power X6 M-je, ahogy a neve is jelzi, valóban egy tájfun erejével képes lecsapni. 750 lóerő tombol benne és több mint 300 km/óra a végsebessége. Ne álljon az útjába senki!

A G-Power az előző generációs BMW X6 M-hez már kiadta a Typhoon szélesítő karosszériaszettjét, s most megtette ugyanezt a friss, F86-os szériával. A recept maradt a régi, a lényeg a kiszélesített sárvédőknek és küszöböknek köszönhető brutális megjelenés. A csomagban nemcsak a vaskosabb sárvédők szerepelnek, hanem egy új, nagyobb légbeömlőkkel rendelkező első lökhárító, új küszöbök, valamint egy új hátsó lökhárító. Némi plusz pénzért a szett kiegészíthető speciális, szellőzős motorháztetővel és karbon diffúzorral. Hátul kétoldalt a titánium kipufogórendszer szénszál bevonatú 102 mm-es végződései tűnnek elő. A végeredmény igen impresszív, az X6 M igazi díjbirkózónak néz ki.

A G-Power munkatársai természetesen a gyári felniket is kicserélték egy házon belül fejlesztett garnitúrára. Az öt duplaküllős, kovácsolt Hurricane RR görgők királyi 23 colos méretben kerültek fel az autóra. A tökéletes optikáról az állítható GX6M-RS sportfutómű gondoskodik, amely elöl 40, hátul 30 mm-es ültetést tesz lehetővé. A csillapítás kilenc fokozatban szabályozható, ami jó hatással van a kezelhetőségre.

A német nemesítő azonban a motorháztető alatt élte ki magát igazán, mélyreható módosításokat hajtott végre a 4,4 literes ikerturbós erőforráson. A feltöltőket átépítette, kicserélte a leömlőket és a katalizátorokat, végül pedig átírta a motorvezérlést és kiiktatta a sebességlimitert. Az X6 M-ben immár 750 tagú ménes várja a sofőr parancsait, ami 175 lovas gyarapodást jelent. A nyomaték pedig 980 Nm-re ugrott fel, ami elképesztő 230 Nm-es növekedéssel egyenlő. Az X6 M Typhoon csúcssebessége meghaladja a 300 km/órát, a negyed mérföldes távot pedig 11,5 másodperc alatt abszolválja, ami igazán elismerésre méltó.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Noll Balázs
2018-06-12 - 12:09

Szuper bmw X6 M ☺☺☺☺☺??✌??nekem nagyon tetszik☺☺☺


*/