/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Bugattivá erősítette a G-Power a BMW M6-ot

2015. május 16. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A BMW-k tuningolására szakosodott cég elkészítette eddigi legerősebb autóját egy közel-keleti ügyfélnek. Az 507 lóerős 5.0 literes V10-es motort addig csavarták, míg el nem érte az 1001 lóerős teljesítményt.

Bemutatta erősen átalakított BMW e63 M6-osát a G-Power. Az autó teljesítménye eléri az alap Bugatti Veyronét.

A megrendelő az Egyesült Arab Emírségekből származik, így bizonyára volt pénze a projekthez, ami egyébként a G-Power eddigi legkomolyabb átalakítása. Az alapból 507 lóerőt és 520 Nm-t leadni képes szívó V10-est a mérnökök feltekerték egészen a 8000-es fordulaton leadott 1001 lóerőig (736 kW), illetve 6000-en teljesített 900 Nm-ig. A kulcsot a két feltöltő felszerelése jelenti, de a titán kipufogórendszerről sem szabad elfeledkeznünk.

Az elvégzett átalakításoknak köszönhetően az M6 Coupé 4,3 másodperc alatt teljesíti a százas sprintet, ám ami ennél jobban mutatja a kocsi erejét, az az innen 200-ig tartó gyorsulás, ugyanis erre csupán további 4,7 másodpercre van szüksége. A 300-at álló helyzetből 21,5 másodperc alatt éri el a hatalmas kupé, míg végsebessége meghaladja a 370 km/órát.

A kegyetlen erő mellé persze brutális kinézet is társul, amihez a szénszálas külső és belső kiegészítők igencsak hozzájárulnak, de nem szabad elfeledkeznünk a 21 collos HURRICANE RR kovácsolt felnikről sem, melyek mögé karbon-kerámia fékeket szereltek a mérnökök – elől 400 mm-es tárcsákkal. Az állítható futómű pedig a kinézet mellett az útfekvést is javítja.

A belső teret az imént említett karbon téma mellett különböző bőrökkel és M-es színű öltésekkel tették egyedivé a G-Power emberei. A projekt áráról nem érkezett információ, de könnyen lehet, hogy a donor autó árát megkétszerezték a végére.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/