/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Családi kombit doppingolt az ABT

2019. május 16. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Az ABT Sportsline a Cupra Ateca után egy újabb Cupra modellt engedett utcára, amely 350 lóerővel szaggatja az aszfaltot. A Leon Cupra R ST éppen olyan erős, mint a kupás versenyautók.

A SEAT Leon Cupra R ST gyárilag 300 lóerőt bocsájt a pilóta rendelkezésére, így az egyik legpotensebb kompakt kombi a piacon. Az ABT azonban további 50 lóerővel fejelte meg a teljesítményét és 40 Nm-rel emelte a forgatónyomatékát. Az új vezérlőmodulnak köszönhetően az összkerékhajtású sportkombi 350 lóerőt és 440 Nm-t mozgósít, így kereken 5 másodperc alatt sprintel százra. A végsebessége is nagyobb, 260 km/óra.

Az ABT nemcsak a motorhoz nyúlt hozzá, sportrugókkal közelebb engedte a kombit a földhöz (elöl -20, hátul -15 mm), így az még jobban mutat, nem beszélve az élvezetesebb kanyarvételi tulajdonságokról. A széria 19 colos kerékszettet is lecserélték könnyebb és látványosabb garnitúrára. Tízküllős, 20 colos Sport GR szett mellett döntöttek, amelyekre 235/30 méretű abroncsokat feszítettek.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/