/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy művészi szintre emelt Porsche 911 Turbo S

2018. július 03. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A zuffenhauseni modellek patinás és elismert nemesítője, a Techart még a modellváltás előtt kiad egy mindenre kiterjedő tuningcsomagot a 911 Turbo S modellhez. Az exkluzív GTsport 1 of 30 elnevezésű csomagból összesen 30 darabot készítenek, így aki a Techart csúcstermékére vágyik, igyekeznie kell.

A Porsche 911 Turbo S (991.2) Techart kiegészítői egytől-egyik gyönyörűek és funkcionálisak. Apróságok, de mégis megváltoztatják az összképet. A szélcsatornában tökéletesített és szénszálas műanyagból sütött elemek optimalizálják a karosszéria aerodinamikai paramétereit. Az első toldat, a küszöbspoilerek, a hátsó diffúzor rátét és légterelő javítják a felhajtóerő és leszorítóerő közötti egyensúlyt. Az első és oldalsó légbeömlők, valamint a hátsó léggyűjtő révén a motor nagyobb mennyiségű hideg levegőhöz juthat, így nő a teljesítménye. Az ügyfelek az összes kiegészítőt kérhetik nyers formában, vagy matt illetve magas fényű lakkozással is.

Természetesen a motor teljesítményét is feltornásszák. Az alap szoftveres beavatkozás 580-ról 640 lóerőre emeli a teljesítményt, és 750-ről 880 Nm-re növeli a forgatónyomatékot. Mindez a menetteljesítményeken is meglátszik: a Turbo S 2,9 helyett 2,7 másodperc alatt katapultál százra és 338 km/órás végsebességet ér el (gyári 330 km/óra). A boxermotor az új, csappantyús titánium sport kipufogórendszernek köszönhetően a hangját is jobban kieresztheti, ami ugyancsak lelkesítőleg hat a pilótára.

A GT sport 1 of 30 csomagban mindemellett ültetőrugók is benne vannak, amelyek 3 centiméterrel engedik közelebb az autót a földhöz. Ez nemcsak az irányíthatóságot javítja, hanem a külalaknak is jót tesz – a 911 Turbo S még ütősebben mutat. A külső módosítások sorát az új kerékszett zárja. A Techart saját gyártású, kovácsolt Formula IV Race Bi-Color felnijei 20 colos méretben kerülnek fel a 911 Turbo S-re és rendkívül jó tapadású Michelin Pilot Super Sport gumikat viselnek 245/35 és 305/30 méretezéssel.

Az exluzív csomagban utastér kiegészítők is benne foglaltatnak, ám ezen a ponton az ügyfélre van bízva, hogyan kívánják a berendezést módosítani. A Type 7-es Techart sportkormány mindenképpen a csomag része. Ez egy ergonomikus kialakítású, 36 centiméter átmérőjű volán, perforált bőr bevonattal és lakkozott vagy karbon díszítéssel. Színes betétek elhelyezésére is lehetőség van. A GTsport 1 of 30 feliratú egyedi bőrbetétes szőnyegek a hab a tortán.

A Techart GTsport 1 of 30 csomag ajánlott fogyasztói ára bruttó 29 991 euró, ami a Turbo S 205 ezer eurós alapárát tekintetbe véve nem is olyan vészes.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/