/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Egy régi-új Bullitt Mustang

2018. október 16. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

A Porsche 911 mellett egyértelműen az eredeti Ford Mustang a legkedveltebb alany, ha restomod átalakításról van szó. A floridai Revology Cars is egy 68-as Mustangot Fastbacket választott, amelyet átemelt a huszonegyedik századba.

A Revology csak minimális mértékben változtatott a karosszérián, de kár is lett volna bolygatni a csodálatos, klasszikus vonalvezetést. A külső fényezés a jól ismert, ikonikus Highland Green zöldmetál, amihez a korabelinél nagyobb átmérőjű és szélesebb könnyűfém felnik társulnak. A korhű, Torque Trust stílusú ötküllős kerekek mögött modern fékrendszer bújik meg. Ezen kívül még a fényszórók újak, teljesen LED-es, korszerű darabok. Hátul a Borla sport kipufogórendszer krómozott végcsövei merednek hátra.

A restomod Mustang fénypontja a belső tér, ahol az alkotók ugyanazt az olasz bőrhuzatot használták, ami a Ferrari modelljeiben is fellelhető. A Mustangban mélybarna bőr borít mindent, az ülések mellett az ajtópanelek, a műszerfal, a kormány, a könyöklők, a középkonzol, de az oszlopok és a mennyezet is bőrkötést kapott. Még a gyapjú szőnyegek szegélye is bőr. Az old-school hangulatot a műszerfalon, a középkonzolon és az ajtókon használt tölgyfa betétek teremtik meg. Modern extrák is bekerültek az autóba, mint a kulcs nélküli nyitás és nyomógombos indítás, a LED-es műszerfal- és környezet világítás, az érintőképernyős fejegység, valamint a motoros ablak és ülésmozgatás.

A középkonzolt szemlélve feltűnik a modern váltókar, ami a Ford 6R80 hatfokozatú automata váltóhoz tartozik. Természetesen hatsebességes kézi váltót is lehet kérni. A géptető alatt az aktuális Bullitt Mustangot mozgató 5 literes Coyote V8-as blokkot találjuk, 460 lóerős teljesítménnyel.

Ez a gyönyörű Highland Green Mustang az első 68-as restomod példány és Japánba megy, de a Revology örömmel épít egy másikat annak, aki ilyenre vágyik és minimum 180 ezer dollár van a bankszámláján.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/