/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
bullitt, ford, ford mustang, kiss gergely, márkanagykövet, mustang, mustang bullitt, steve mcqueen

bullitt

Különleges Ford Mustangba ült Kiss Gergely

időpont:2019. április 11. 19:30

szerző:Autoblog

címkék:

55. születésnapját ünnepli az amerikai autógyártás egyik ikonja, a Ford Mustang. 1964 áprilisában még senki nem sejtette, hogy egy legenda van születőben, de a siker azonnali és mindet elsöprő volt.

850, 850r, árverés, bmw, bullitt, e30 m3, ford mustang, jay kay, mclaren

ritkaságok

Eladja néhány álomautóját a Jamiroquai frontembere

időpont:2018. október 23. 18:10

szerző:DG

címkék:

A Jamiroquai zenekar frontembere, Jay Kay híres autógyűjtő, garázsában több mint 50 jármű áll, köztük különleges autóritkaságok is. Az énekes úgy döntött, hogy flottájából most hetet továbbad.

bullitt, ford mustang, mustang, restomod, revology

fastback restomod

Egy régi-új Bullitt Mustang

időpont:2018. október 16. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Porsche 911 mellett egyértelműen az eredeti Ford Mustang a legkedveltebb alany, ha restomod átalakításról van szó. A floridai Revology Cars is egy 68-as Mustangot Fastbacket választott, amelyet átemelt a huszonegyedik századba.

autós üldözés, bullitt, ford mustang, mustang gt, steve mcqueen

speciális kiadás

Jön a Ford Mustang Bullitt

időpont:2018. január 15. 19:30

szerző:DG

címkék:

A Steve McQueen főszereplésével készült ikonikus mozifilm, és minden idők leghíresebb autós üldözésének 50. évfordulója alkalmából a Ford az Észak-Amerikai Nemzetközi Autókiállításon bemutatta az új Mustang Bullitt modellt.

275 gtb/4, bullitt, ferrari, steve mcqueen

king of cool

Kalapács alá kerül Steve McQueen Ferrarija

időpont:2014. május 12. 12:00

szerző:DG

címkék:

A klasszikus Ferrari modellek ára egyre kúszik felfelé, ha pedig egy olyan példány bukkan fel, amit egy híresség birtokolt, az érte megajánlott összeg csillagászati magasságokba emelkedhet. Augusztusban kalapács alá kerül Steve McQueen Ferrari 275 GTB/4 sportkocsija.

bullitt, ford, mustang, steve mcqueen

BULLITT

Újra gyártásba kerül Steve McQueen Mustangja

időpont:2011. március 17. 21:41

szerző:DG

címkék:

A Gateway Classic Mustang jóvoltából újra szaggathatja az aszfaltot a színész/autóőrült Steve McQueen zöld Mustang GT-je, amelyet a Bullitt című film klasszikus üldözéses jelenete tett halhatatlanná. Limitált példányszámban újra megépítik az autót.

bullitt, ford, mustang

LEGENDA

Visszafogottan vadító az új Mustang Bullitt

időpont:2007. november 08. 05:31

szerző:tygger

címkék:

A Ford korábban csak egy sejtelmes fotót közölt a hivatalosan november 13-án, a Los Angeles-i Autószalonon bemutatkozó Ford Mustang Bullittról. A Ford Racinggel közösen kifejlesztett kupé az 1968-as Bullitt című filmben szerepelt klasszikus Mustang modern változata, mely a jövő év elején kerül az amerikai kereskedésekbe. A felfokozott érdeklődésre való tekintettel a Ford már jóval a leleplezés előtt nyilvánosságra hozta a sajtóképeket és a műszaki adatokat az autóról, mely vadító sötétzöld fényezést kapott. Opcionálisan elérhető feketében is, ennél azonban érdekesebb, hogy a Bullittot nem vadították túl, kívülről hiányzik róla mindenféle cicoma, úgy mint spoiler, küszöbök és hasonlók. A retrós, telitalálat kategóriájú fekete, 18 colos felnikre 235/50-es BF Goodrich papucsokat húztak, bent a "Charcoal Black" bőrkárpitozás és a szaténes fémbetétek jelentenek különlegességet. A Bullittba a Ford kicsit megpiszkált, 4,6 literes V8-as erőforrása került, melynek csúcsteljesítménye 320 lóerő, legnagyobb nyomatéka pedig 440 Nm. A piros vonal 6500-as fordulatnál van, ez 250-es növekedést jelent. A Ford tájékoztatása szerint az új Bullitt mindössze 7700, számozott példányban készül majd, ára 31 075 dollár, azaz 5,35 millió forint. Annyiért ajándék. Hatalmas galéria a címre kattintva!

bullitt, ford, mustang

MODERN KLASSZIKUS

Jön a Mustang Bullitt

időpont:2007. október 26. 11:36

szerző:DG

címkék:

A Ford egyelőre csak egy sejtelmes fotót közölt a november 13-án, a Los Angeles-i Autószalonon bemutatkozó Ford Mustang Bullitt-ról. A Ford Racinggel közösen kifejlesztett kupé az 1968-as Bullitt című filmben szerepelt klasszikus Mustang modern változata. A Mustang Bullitt a jövő év elején kerül az amerikai kereskedésekbe, további információk az autóról novemberben várhatók.