/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Elektromos MINI Cooper JCW köntösben

2021. március 28. 15:10   |   Autoblog
címkék:  

Sokan úgy tartják, hogy a villanyautók és a tuning egymással nem igazán összeegyeztethető dolgok. Nagy tévedés, ez a nagyszerűen módosított MINI Cooper SE modell az ékes példa rá.

A MINI Cooper SE ugyanúgy hozza a brit márkával összeforrt gokartos vezetési élményt, mint a belső égésű motorokkal hajtott más MINI modellek. Teljesítménye 184 lóerő, nyomatéka pedig azonnal, nulla fordulatszámtól rendelkezésre áll, így álló helyzetből 7,3 másodperc alatt képes elérni a 100 km/órás sebességet. Kinézete ellenben szerény, valódi villanyautós, amely alaposan megvadítható.

Jelen példány karosszériáját úgy módosították, hogy a John Cooper Works sportos csúcsmodellre emlékeztessen. A munkát végző Octanefactory egy 3D Design első spoilerrel, egy JCW Pro diffúzorral, egy nagyméretű RSIc6 tetőlégterelővel és a JCW GP3 változat Union Jack hátsó lámpáival láttal el a Cooper SE-t. Végül egy igen látványos fóliázás is felkerült az autóra, a tulajdonos nevével a tetőn.

Vonzó könnyűfém felnik nélkül mit sem érne az egész átalakítás, így az építők a Barracuda Ultralight szériából választottak egy hét duplaküllős darabot. A Dragoon fantázianevű görgők mérete 8,5 x 19 és 225/35-ös abroncsokat feszítettek rájuk. A tökéletes kiálláshoz a KW Variant 3 sportfutómű által szavatolt ültetés is hozzájárul.

A belső tér sem úszta meg az átalakítást. A sofőr és utasa Recaro Sportster CS kagylóülésekben foglalhatnak helyet, a hátsó ülések helyére pedig Wiechers félbukóketrecet építettek be.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/