/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Eszméletlen erővel áldották meg az Audi S8-asát

2016. május 21. 16:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A McChip-DKR csapata egy komoly tuningprogramot dolgozott ki a négykarikások legnagyobb szedán modelljéhez. A gyárilag sem gyenge S8-as immáron 789 lóerőt képes az aszfaltra küldeni.

Bár az S8 Plusban található 4.0 literes V8-as duplaturbós motor 605 lóereje és 700 Nm-es csúcsnyomatéka is már elég ahhoz, hogy a két tonnánál üresen is nehezebb limuzint 3,8 másodperc alatt repítse százra, s meg se torpanjon 250 km/óráig, a McChip-DKR nemesítő csomagja több mint 180 vad paripát talált a géptető alatt.

A tuner új turbófeltöltőket, komplett sport kipufogórendszert és egyéb fontos alkatrészeket adott a V8-as teljesítményének maximalizálása érdekében, így végül sikerült elérni a 6600-as fordulatszámon jelentkező 789 lóerőt, valamint a 4500-on ébredő 927 Newtonmétert.

Bár pontos specifikációkat egyelőre nem árultak el, ez a munka jócskán meghaladja az ABT által 705 lóerősre tornázott korábbi megvalósítást. Az a változat 3,5 másodperc alatt gyorsítja a batár négykerekűt százra, s végsebessége 320 km/óra, így nem lennénk meglepve, ha a McChip változata túlmutatna ezeken az értékeken.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/