Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Fél métert szélesített a Mansory a Mercedes-AMG GT S-en

2016. március 01. 14:10   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A határokat nem ismerő Mansory legutóbb a Mercedes sportkupéját vette górcső alá, és egy 720 lóerős szörnyet kreált belőle 21 collos kerekeken, valamint oldalanként 25 centiméteres szélesítéssel ellátva.

Az eszméletlen munkáiról elhíresült nemesítőcég egy igen kellemes négykerekűhöz nyúlt legutóbbi alkalommal, amely nem más, mint a Mercedes-AMG GT S.

Az eredetileg 503 lóerős 4.0 literes duplaturbós V8-assal szerelt sportkupéból sikerült a mérnököknek előcsalnia több mint 200 paripát, így immáron 720 vad ló várja a gázpedál tövig nyomását. Ezért cserébe 3,4 másodperces százas sprintidő, valamint 330 km/órás végsebesség jár jutalmul, de mit sem ér a plusz teljesítmény, ha a külső nem alkalmazkodik hozzá?

Épp ezért került új első toldat, diffúzor, fix hátsó szárny a leszorítóerő növelése érdekében az AMG GT-re, míg az oldalanként 250 mm-es szélesítés a nagyobb stabilitásért és jobb kanyarvételért felel. A plusz alkatrészek természetesen szénszálas műanyagból készültek, hogy a tömeget ne növeljék számottevően.

A hatalmas ívek mögött elől 9.5×21, hátul 10.5×21-es könnyűfém felnik pózolnak 245/30, illetve 305/25-ös gumikkal. A belsőt sem hagyja érintetlenül a neves tuner, ezt persze a megrendelők kéréseihez igazítja, így a legkülönfélébb bőrözés és fényezéscsomagokból válogathatnak a tehetős ügyfelek.

A szépséges csillagmárkást a Genfi Autószalonon állítja ki először a cég.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.