/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Félezer lóerős dízel SUV az ABT-től

2019. december 13. 16:00   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen szabadidőautó kínálatának feje a Touareg V8 TDI, amelyben duplaturbós 4 literes dízel aggregát dohog. Az ABT pedig valódi szuper-SUV-ot faragott belőle, 500 lóerővel és 970 Nm-es nyomatékkal.

A Touareg V8 TDI visszahozta az évekre száműzött nyolchengeres TDI motort a Volkswagen kínálatába, a prémium vásárlók legnagyobb örömére. A tavasszal piacra lépett, 4 literes turbódízel aggregáttal szerelt Touareg 422 lóerőt és 900 Nm-es nyomatékot szolgáltat, ami átlagon felüli képességekkel ruházza fel a nagytestű szabadidőautót. Többek között a vontatás is élmény vele.

Az ABT Sportsline most egy V8 TDI-t gurított be a műhelyébe és szoftveres beavatkozással kereken 500 lóerőt és 970 Nm nyomatékot hozott ki belőle. Adatokat ugyan nem közöltek, de a módosítások hatására, sejtésünk szerint a nulla-százas sprint 4,5 másodperc körülire redukálódhatott.

A német tuner emellett a 3 literes V6-os TDI motorhoz is kínál chiptuningot. A 286 lovas és 600 Nm-es egységből 330 lovat és 650 Nm-t sajtolnak ki, a 231 lóerős TDI-hez pedig most állítják össze a a programot. A dízel Touareghez lenyűgöző könnyűfém keréktárcsák is elérhetők, 22 colos méretezéssel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/