Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Felturbózta a Ford Mustangot a Wolf Racing

2018. október 29. 18:30   |   DG
címkék:  

A legpatinásabb német Ford tuner, a Wolf Racing kiadta komplett tuningprogramját a faceliftes Ford Mustanghoz, amelynek része a motorátépítés is, így már nem csak Amerika kiváltsága a kompresszorral erősített izomautó. A Wolf 5 literes V8-as Mustangja 690 lóerőt mozgósít, így kevesebb mint 4 másodperc alatt viharzik fel százra és eléri a 320 km/órás sebességet.

Wolf_Racing_Mustang_Facelift_Drive

A Wolf Racing faceliftes Mustanghoz bemutatott módosító programja mind a kupé, mind a kabrió modellhez elérhető és különböző felniszetteket, sport felfüggesztéseket és kipufogórendszereket, valamint kompresszoros motortuningot foglal magában.

A Mustang 5 literes V8-as aggregátja 450 lóerőt és 529 Nm nyomatékot vonultat fel, így nem nevezhető éppen vérszegénynek. Az automataváltós kupé modellt 4,3 másodperc alatt repíti százas tempóra. Persze a Wolf Racing szakembereinek csak a kiindulást jelentette, ők sokkal nagyobb számokat hoztak ki a blokkból.

Wolf_Racing_Mustang_Facelift_Side

Az 5 literes V8-as a kompresszor beépítése után 690 lóerőt és 790 Nm nyomatékot hoz ki magából, amivel 4 másodperc alatti százas sprinthez és 320 km/órás végsebességhez segíti a sportkocsit. A felturbózott V8-as indulatait egy rozsdamentes acél, csappantyús sport kipufogórendszer tolmácsolja, 114 mm átmérőjű végekkel. A konverzió ára 15 990 euró.

A Wolf Racing Mustangot közelebb is engedték a talajhoz; az egyedi felfüggesztés akár 55 mm-es ültetést is megenged. Ára 1489 euró. Az ütős optikához a Mustanghoz kitalált könnyűfém kerekek is hozzájárulnak. Kétféle kerék érhető el, egy klasszikus csillagküllős és egy csavart sokküllős, 21 colos méretben.


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Még nem érkezett hozzászólás.

Tuning

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!