/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ford Focus ST 370 lóerővel

2013. március 14. 20:00   |   Autoblog
címkék:  

Az ismert sváb Ford-tuner, a Wolf racing három lépcsős teljesítménynövelő csomagot dolgozott ki az új Ford Focus ST modellhez. A gyárilag 250 lóerős masina a megrendelő pénztárcájától függően 285, 300, vagy akár 370 lóerős is lehet.

Az első lépcső nem más, mint a motor optimalizálása, ami 35 plusz lóerőt szabadít fel a 2 literes turbós benzinmotorból. Persze a nyomaték is emelkedik, 360-ról 440 Nm-re, ami érezhető javulást jelent a menetteljesítményekben. A csomag 1290 euróba kerül. A második szintű csomag egy komplett sportkipufogó-rendszer segítségével kereken 300 lóerőt csalogat elő a négyhengeres turbómotorból, de jóval többe, 3240 euróba kerül. Annak pedig, aki mindenkit állva szeretne hagyni a zöld lámpánál, az 5900 eurós csomag a megfelelő. A Wolf Racing szakemberei ebben az esetben már mélyebben belenyúlnak a motorba, többek között a turbófeltöltőt is kicserélik. 370 lóerő és 556 Nm nyomaték a munkájuk eredménye, ami azért igen figyelemreméltó. Sajnos a Wolf Focus menetteljesítményeiről nincsenek adataink.

Utóbbi csomag beszerelése esetén javallott a fékrendszert is megerősíteni; a Wolf Racing erre is nyújt megoldást. 3350 euróért cserébe a gyári rendszer helyét egy sokkal komolyabb fékrendszer veheti át, elöl 370 x 35 mm-es perforált tárcsákkal és 6-dugattyús nyergekkel. Emellett, 1249 euróért sportfutóműre ereszthető az autó, amely elöl 5, hátul 4 centiméteres ültetést szavatol. A Wolf aerodinamikai kiegészítőivel felvértezve, és 20 hüvelykes felnikre állítva a Focus ST igen látványosan fest.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/