/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ilyen dögös is lehet a Ferrari F8 Tributo

2022. július 07. 19:30   |   Autoblog
címkék:  

Ferrarik tuningolására csak igen kevesen vállalkoznak a világban. A jól ismert és kétségtelenül első számú Ferrari-tuner, a Novitec mellett immár a német Keyvany GmbH is professzionálisan testre szabja a nemes olasz szupersportkocsikat. A cég a Ferrari F8 Tributo és Spider pároshoz adta most ki átalakító készletét, amely rendhagyó külsőt kölcsönöz a kétüléses sportkocsiknak. Persze a motortuning sem maradhatott el.

A viernheimi központú Keyvany az egyedire szabást természetesen exkluzív karbon kiegészítők felszerelésével kezdte, amelyek extrém sportossá varázsolják az F8 Tributo/Spider megjelenését. Rengeteg új szénszálas aerodinamikai elem került fel az autóra, az első lökhárító, az első fedél és az oldalküszöbök is karbon kiegészítőket kaptak, de a külső tükörházak, a hátsó diffúzor és légterelő szárny is szénszálas műanyagból készültek. A karbon első splitternek és hátsó diffúzornak köszönhetően a leszorítóerő mindkét tengelyen nőtt.

A Keyvany F8 Tributo gyönyörű kék színben pompázik, amelyhez elképesztően látványos, Y-küllős, 21/22 colos kovácsolt monoblokk kerékgarnitúrát választottak. A kerekekre pedig 245/30 és 335/25 méretű Michelin abroncsokat húztak. Az utastérben a legmagasabb minőségű bőrkárpit, új légzsákos sportkormány és szénszálas betétek teremtenek exkluzív hangulatot.

A szakemberek a 3,9 literes ikerturbós V8-as erőforrást sem hanyagolták el, amelyben köztudottan nagy a kiaknázatlan potenciál. Pillangószelepes sport kipufogórendszert szereltek be, egyedi leömlőkkel és 200 cellás fémkatalizátorokkal, emellett a gyári motorvezérlést is átprogramozták. A teljesítmény így 850 lóerőre emelkedett, míg a nyomaték 922 Nm-re módosult (már 3300-as fordulatszámon). A nulla-százas gyorsulás az intézkedéseknek köszönhetően 2,9-ről 2,8 másodpercre csökkent, a végsebesség pedig 340 km/óráról 351 km/órára nőtt.

A Keyvany F8 Tributo Spiderből csak 20 darabot készítenek, az árakról nem adtak tájékoztatást.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/