/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Ha drága a Ferrari 458 Speciale

2014. június 08. 16:00   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A DMC megalkotta a gyári olasz durvulás klónját. Kár, hogy a 458 Italia MCC Edition csak külsejében hajaz a legerősebb szívómotoros Ferrarira, ugyanis erőnövelést nem kapott.

Mint ismeretes, már a sima Ferrari 458 Italiának sincs szégyenkeznivalója, ám a gyártó – jogosan – úgy gondolta, bőven akad erőtartalék a 4.5 literes V8-as motorban, így megalkotta a 605 lóerőt (445 kW) és 540 Nm-t teljesítő Specialét.

Ez annyira megtetszett néhány tunernek, hogy azóta több optikai csomag is napvilágot látott már, ami valamilyen módon hasonlít a különleges kiadású sportkocsira.  Most úgy tűnik, a legközelebb a DMC megoldása áll, akik megalkották az MCC (Monte Carlo Carbon) optikai csomagot.

A 458 Italia MCC Edition kapott néhány szénszálas kiegészítőt és toldatot, valamint egy szürke-kék hosszanti versenycsíkot is. Sajnos azonban a motorhoz nem mertek nyúlni a mérnökök, így be kell érnünk a gyári 570 lóerővel (419 kW), valamint a 3,0 másodperc helyetti 3,3 szekundumos gyorsulással.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/