/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Itt a legdurvább Audi RS3

2016. április 03. 17:15   |   Autoblog
címkék:  

Az Audi RS3 Sportback már több neves tuningcég érdeklődését felkeltette, többek között az ABT és az MTM is megalkotta belőle saját átiratát. Előbbi 430-ra, míg utóbbi 502-re gyarapította a lóerők számát, most azonban az MR Racingen volt a sor, akik 535 lovat csalogattak elő az öthengeres turbómotorból. S az autó megjelenésén is dolgoztak egy kicsit.

A németországi Eschweilerben található MR Racing két lépcsőben emeli a teljesítményt 535 lóerőre. Az alapcsomag a motorelektronika átírását és egy sportkipufogó-rendszer felszerelését foglalja magában, ami 446 lóerőt és 653 Nm nyomatékot eredményez. Már ez is komoly változást hoz a gyári 367 lóerőhöz és a 465 Nm nyomatékhoz képest. Rendelkezésre áll azonban egy második szintű teljesítménynövelő csomag is, amely esetben a köztes hűtőt, az üzemanyagpumpát és a turbófeltöltőt is kicserélik a szekemberek. A 2,5 literes öthengeres turbómotor így 535 lóerő és 700 Nm nyomaték leadására lesz képes.

A menetteljesítményekről semmit sem árult el az MR Racing, de arra tippelnénk, hogy a kocsi körülbelül 3,5 másodperc alatt katapultál százra és 310 km/óra körül van a végsebessége.

A motorizmosítás mellett az MR Racing a külső megjelenést is feldobta. Az RS3 Sportback Martini stílusú matricázást kapott, ami nagyon jól áll neki, tengelyvégeire pedig 19 colos, piros színű felniket csavaroztak fel 235/35 méretű abroncsokkal. A tökéletes optikáról és persze úttartásról egy profi KW Clubsport futómű gondoskodik.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/