/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kanyarvadász Audi SUV az ABT-től

2018. február 17. 19:11   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen csoportos modellek első számú nemesítője, az ABT Sportsline kanyarvadásszá építette át az Audi SQ5 modellt; a módosítások után az már telekjárónak sem alkalmas. Az országutakat viszont uralja, kevés ellenfele akad.

Az Audi SQ5 sport-SUV 3 literes V6-os turbómotorja szériaállapotában 354 lóerőt és 500 Nm nyomatékot mozgósít, ami 5,4 másodperces gyorsulásra elegendő. Az ABT egyedi szoftverével azonban alaposan átrendezte az erőviszonyokat, az SQ5 immár 425 lóerő és 550 Nm leadására képes. A nulla-százas sprint kevesebb, mint 5 másodpercet vesz igénybe.

Az ABT emellett a jármű külsejét is igen harciassá varázsolta. Szélesítő karosszériakészletet illesztett rá, ami egyedi első lökhárítóból, széles kerékjárati ívekből, egyedi küszöbidomokból és hátsó szoknyából áll. A szettet a tetőszárny és a karbon kipufogóvégek koronázzák meg, amelyekből csodálatos melódia tör elő. Az Audi komoly ültetést is kapott; sport rugók segítségével a súlypont 35-60 mm-rel vihető lejjebb, ami jót tesz az optikának és a kezelhetőségnek is.

A kerékjáratokat óriási, 22 colos kerekekkel töltötték ki, de 20 és 21 colos méretek is rendelkezésre állnak. A gumiabroncsok mérete 255/45/20, 255/40/21 vagy 265/35/22 lehet.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/