/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Kisbuszt tuningolt az ABT

2020. január 16. 18:40   |   Autoblog
címkék:  

A Volkswagen-csoportos autók első számú nemesítője, az ABT Sportsline nem riad vissza a kisbuszok módosításától sem, most például a legújabb Transporter 6.1 modellen vetette be a szaktudását. Nőtt a motorteljesítmény, lejjebb került a karosszéria, a tengelyvégekre pedig szép könnyűfém felnik költöztek.

A szakemberek először a lovak számát gyarapították, ami nem jelentett különösebb kihívást, hiszen ma már a Transportert is kizárólag feltöltött motorok hajtják. A 2 literes TDI dízelt vették kezelésbe; szoftveres beavatkozással a 150 lóerőből és 340 Nm nyomatékból 180 lóerőt és 400 Nm nyomatékot csináltak. Hamarosan a csúcs aggregáthoz, a 199 lovas és 450 Nm nyomatékú 2.0 TDI-hez is elkészül a chip tuning, amely 226 lóerőt és 490 Nm nyomatékot fog jelenteni.

A többlet teljesítményhez tökéletes partner az állítható magasságú Bilstein futómű, amely a korábbi modellek esetében is népszerű választásnak bizonyult. A személyes preferenciáktól függően a karosszéria 40-70 mm-rel süllyeszthető lejjebb. Ha valakinek nincsen szüksége komoly sport felfüggesztésre, kérhet ültetőrugókat is, amelyek a következő hetekben válnak elérhetővé.

Keskenyebb fényszóróival és nagyobb hűtőrácsával az új Volkswagen busz prémium karaktert közvetít, de még vonzóbbá tehető az ABT nagyszerű kerékszettjeivel. A DR és GR modellek passzolnak a típushoz, 8,5 x 19, vagy 9 x 20 colos méretezéssel. Ami a felületkezelést illeti, rendelhető fényes és matt fekete, akár csiszolt peremekkel.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/