/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Lumma Design Range Rover

2014. február 13. 12:00   |   Autoblog
címkék:  

A Lumma Design tovább bővítette tuningcsomagját az új Range Roverhez. A tulajok immár karbon kiegészítőkkel is felszereltethetik autóikat és dízelmotor izmosítást is kérhetnek.

A Lumma Design Range Rover CLR R drámai hatást keltő jármű. Ha megjelenik a tükörben, biztosan hanyatt-homlok menekülünk előle. Jóval vadabb kinézetű a gyári változatnál, amely a sárvédőszélesítő készletnek, az alacsonyabb küszöböknek és a brutális lökhárítóknak köszönhető. A lehengerlő hatást erősíti a mélyfekete fényezés, amelyre a 22 colos felniket is fújták.

A Lumma legújabb autóján mindezt megfejelte még egy karbon csomaggal. Szénszálas a szellőzőkkel kirakott motorháztető, a hűtőrács, a kilincsek, a külső tükörházak és a hátsó élspoiler, ami nagyon jól áll a luxusterepjárónak.

Újdonság a szolgáltatások között a dízel chiptuning, ami a 4,4 literes V8-as turbódízel telejsítményét 30 lóerővel, nyomatékát pedig kereken 100 Nm-rel emeli meg. Így az 370 lóerőt és 800 Nm nyomatékot állít a pilóta szolgálatába. Mivel ezek után kisebb energiabefektetéssel érhető el ugyanaz a tempó, a fogyasztás is csökken, mintegy fél literrel. A nettó 749 eurós motortuning mellé sportkipufogó-rendszer is rendelhető, ami előcsalogat még néhány lóerőt a blokkból.

Az extrovertált külsőhöz passzol a Lumma gyönyörűen kivitelezett, sportos hangulatú utastere. A foteleket Alcantara szövettel újrakárpitozták, az ülőfelületeket pedig gyémántmintás varrással tették fényűzővé. A műszerfalat, az ajtópaneleket és a középkonzolt Alcantara, bőr és karbon felhasználásával varázsolták újjá. A kabin fénypontja az ergonómikus, alul lapított sportkormány, melynek középső részét perforált Alcantarával vonták be, felső és alsó részére pedig különleges karbonmintás bőrt húztak. Nem hiányoznak az alumínium pedálok és a megvilágított Lumma logós küszöblécek sem.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/