/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Mansory Audi R8 Spyder

2011. november 23. 00:18   |   Autoblog
címkék:  

A méregdrága sportkocsik és SUV-ok nemesítésére, átalakítására szakosodott svájci Mansory legfrissebb munkája egy Audi, mégpedig egy V10-es motorral szerelt R8 Spyder. A cégtulajdonos, Kourosh Mansory által imádott szénszál és piros bőrkárpit ezen az autón is fellelhető…

Ennél az átépítésnél is a megjelenés „feljavítása" volt fókuszban. Az Audira számos új karosszériaelemet illesztettek, amelyek egytől-egyig házon belül, szénszálas műanyagból készültek. A hűtőrács, az oldalsó lamellák, az alsó toldat, a tükörházak, a szélvédőkeret, a küszöblécek, az oldalsó kopoltyúk, valamint a hátsó légterelő szárny, a lámpák alatti lamellák és a diffúzor is nyers karbon. Ezek a kiegészítők nemcsak jól néznek ki, de csökkentik a tengelyekre ható felhajtóerőt is.

A piros bőrtető is remekül áll az Audinak, ám a kerekekkel ezúttal mellélőtt a műhely. A turbina-dizájnos görgők idegenül hatnak az ingolstadti kabrión. Ettől függetlenül hasznosságuk megkérdőjelezhetetlen: kovácsolt kivitelűek és csökkentik a rugózatlan tömeget. Méretük elöl 8,5 x 20, hátul 11 x 20 hüvelyk, rajtuk 245/30 és 305/25 méretű gumikkal.

Sportlégszűrő és sportkipufogó felszerelésével Mansoryék a tízhengeres motort is optimalizálták. A teljesítmény ezzel 525-ről 552 lóerőre ugrott fel, a nyomaték pedig 550 Nm-re gyarapodott.   

Aki fel szeretni dobni kocsija belső terét, az a Mansorynál szintén jó helyen kopogtat. A cég belső építészei nagy szakértelemmel öltöztetik át bármely autó kabinját. Az Audi R8 piros színű, Mansory Couture feliratos szegélyekkel rendelkező steppelt bőrülései láttán csak ennyi szakad ki belőlünk: wow!

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/