/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megkapta a Brabus erőkúrát a Mercedes CLA 45 AMG

2014. március 24. 08:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

A tuner nem volt rest több mint 10%-kal megtoldani a gyári lóerőket, így a csillagmárkás modell kereken 400 paripát állít csatasorba.

Úgy tűnik, a Brabus számára nem volt elég harapós a Mercedes-Benz CLA 45 AMG modellje, ugyanis egy tuningcsomag keretein belül továbbmérgesítették a mérnökök a négyajtós kupét.

A külsőt illetően csak épp annyit nyúltak a tuner emberei a német vashoz, amennyit a könnyebb megkülönböztethetőségért kellett, így kerültek piros színnel megtoldott kiegészítők, valamint egy-egy ízléses tető- és hátsószárny és egy küszöb – mindegyik karbonból – a kasztnira. A képeken látható alufelnik 19 collosak, ám lehetőség van további 18-19-es szettek közül válogatni. Az eredeti jelvényt pedig a szokásokhoz híven lecserélték a tuner logójára.

A lényegi változás azonban a lemezek alatt van. A 2.0 literes turbós négyhengeres már alaphangon 360 lóerőt teljesít 450 Nm-es forgatónyomaték mellett, ami 4,4 másodperces 100-as sprintet tesz lehetővé a 250 km/órásra korlátozott végsebesség mellett. Ehhez képest a Brabus erőfeszítések nélkül kereken 400 paripát és 500 Newtont csalt elő a benzinmotorból, melynek köszönhetően így 4,2 szekundum alatt katapultál 100 km/órára álló helyzetből a csillagmárkás modell.

A csomag áráról egyelőre nincs infó, de aki ilyen modellt vesz magának, azt valószínűleg nem fogja hanyatt vágni az akár több mint tízezer eurót kitevő végösszeg.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/