/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Megmutatja a Carlex Design, milyen a Ferrarihoz méltó belső

2016. március 12. 12:30   |   Kőrössy Balázs
címkék:  

Hosszadalmas munka árán varázsolta újjá egy Ferrari 458 Spider belsejét a tuner. A nyitott tetejű olasz sportkocsi egy mindenre kiterjedő fekete-piros bőrözést kapott tökéletes kivitelezésben.

Néha az autótuningolás is lehet művészet. Főleg, ha a nemesítő cégek olyan hibátlan munkákkal állnak elő, mint legutóbb a Carlex Design.

A tuner ugyanis egy Ferrari 458 Spider belső terét vette kezelésbe, melyet teljes egészében bőrrel vont be. A fekete részletekkel tökéletesen harmonizál a piros kiegészítés, még a kormánykerék közepén is, ahol az ismert logó kézzel festetten, műgyantába öntve díszeleg.

Ugyan a 458-ast már nem gyártják, sok rajongó körében ez testesíti meg az ideális olasz sportautót köszönhetően többek között 4,5 literes szívó V8-as motorjának, amelyből a mérnökök 570 lóerőt és 540 Newtonmétert csaltak elő. Így az alábbi, fekete külsejű példány is 3,4 másodperc alatt gyorsul százra, s meg sem torpan 320 km/óráig.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá

Hozzászólás küldése

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Még nem érkezett hozzászólás.

*/