/*Impresszum blokkolas*/ /*Impresszum blokkolas*/
Cikk nyomtatása | Hozzászólások (0) |
| Több

Nemzetközi Autó-Motor-Tuning Show a Hungexpón!

2012. március 13. 17:36   |   Autoblog
címkék:  

2012. március 30. és április 1. között, Budapesten közös szervezésben rendezik meg a hetedik életévébe lépett Carstyling.hu Tuning Show-t, valamint hazánk legnagyobb motoros rendezvényét, a Budapest Motorfesztivált. Az elmúlt évek legnagyobb járműfesztiválja 4 pavilonban, összesen 40 ezer m2 fedett és 45 ezer m2 kültéri területen várja a látogatókat.

Négy rendezvény egy belépőért

A hetedik alkalommal megrendezett Carstyling.hu Tuning Show idén nem csak plusz egy pavilont tölt meg a hazai és nemzetközi tuning élet legszebb alkotásaival, de több neves rendezvénnyel közös szervezésben, egy időben és helyen kerül megrendezésre. Egyazon belépővel látogatható a Budapest Motorfesztivál, az Épített Autók és Motorok találkozója (EMAT), a Gymkhana Országos Bajnokság, valamint a Budapest Tattoo Expo 2012.

Külföldi tuningautók

A Carstyling.hu Tuning Show híre egyre jelentősebb a nemzetközi szcéna tekintetében is: mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az évek óta egyre növekvő állandó külföldi jelenlét, mely ebben az évben is rekordot dönt majd. Az Európa immáron 10 országából érkező friss autócsodák listáját nem csak magán építők makulátlan alkotásai teszik ki, de számos komoly demóautó is érkezik hozzánk erre a három napra, a legnagyobb márkák kíséretében.

Autóépítés élőben

A 2010-ben debütált műsorszám nagy sikerére való tekintettel, idén is lesz élő autóépítés: akárcsak az amerikai SEMA Show-n az Overhaulin’ és Chip Foose munkálatai, kisebben, de gyakorlatilag ugyanaz a program lesz megtekinthető az idei Tuning Show során is. A kiállítás három napja alatt a műanyagos munkáktól kezdve, a futóművön, teljesítménynövelésen, az utastér és hifi beépítésen keresztül a komplett fényezésig minden átalakításra kerül a donor autón, melynek épülését a show teljes ideje alatt, a helyszínen kialakított arénában követhetik nyomon a látogatók. Az idei demóautó egy vadonatúj, a gyárból éppen csak kigurult hetedik generációs Volkswagen Passat lesz.

Kétszer annyi program

A beltéri, Carstyling.hu nagyszínpad mellett a Motorfesztivál saját színpadja, valamint a kültéri drift pálya és a külön motoros pálya folyamatos programjai gondoskodnak a látnivalókról. Számos külföldi és hazai fellépő, bemutató és verseny lesz megtekinthető a helyszíneken.

A show külterét ezúttal jórészt a Gymkhana Országos Bajnokság fogja uralni, mindhárom napon. A verseny szüneteiben azonban az eddig megszokott drift- és streetfighter bemutatók, valamint a drift és gymkhana taxi lehetőségek sem maradnak el, melyet profi pilóták prezentálnak a gumifüstre éhes látogatóknak. További látványosságot jelent majd a „G" pavilon mellett kijelölt kültéri rész, mely kifejezetten a motoros látnivalóknak ad otthont.

A 2012-es Show, az eddigiekhez hasonlóan a legnagyobb hazai szakirányú vásár is lesz egyben. Több mint 100 kiállító a tuning, hifi és a háttéripar szinte minden területét lefedve mutatja be portékáit, a legkisebbektől a legnagyobb, luxus kategóriás márkákig.

Több száz épített hazai autó

A Show 25 ezer m2-es fedett területén hazai tuningklubok standjai, számos tuning- és hifi cég standja, valamint nekik köszönhetően közel 350 egyedileg módosított – hazai – tuningautó lesz látható. A show fesztivál jellegét hagyományosan a szabadtéri területen megszervezésre kerülő tuningtalálkozó, valamint autós klubtalálkozó biztosítja, melyre szeretettel várnak minden módosított autóval rendelkezo tuningőrültet!

Miss Carstyling

A Carstyling Tuning Show immár hagyományosan a legnagyobb hazai hoszteszgárdával büszkélkedhet, mindehhez a Motorfesztivál felhozatala még egy lapáttal rátesz. Az autók és motorok mellé elengedhetetlen szexi hölgyeken túl számos műsorszám, táncos bemutató és divatbemutató örvendezteti majd a férfitársadalmat, a Show mindhárom napján.

Ez pedig még nem minden: a MISSO támogatásában, idén is megrendezik a Miss Carstyling Szépségversenyt, melyen a show házigazdájaként tíz gyönyörű magyar lány várja a szavazatokat a rendezvény teljes időtartama alatt. A lányokban napi három alkalommal lehet majd gyönyörködni a Show nagyszínpadán, a formaruha mellett estélyiben és bikiniben is.

Autós szépségverseny

A tuningautós találkozóra érkező autósok több megmérettetésben is részt vehetnek és mérhetik össze autóikat az itthoni és a környező országok tuningvasaival.

A két hétvégi napon (március 31 – április 1.) a külső területeken az optikáé lesz a főszerep, a megjelent autók mindegyike részt vehet a show szépségversenyén, melynek elbírálását szakavatott külföldi tunerek, valamint hazai szaktekintélyek végzik majd. A megmérettetés pedig idén is nagyértékű nyereményekért folyik majd.

Hangnyomás-verseny

A Show második napján (március 31.) kerül sor az év első nagy hangnyomás versenyére, a Pioneer-HUMMA csapatának szervezésében. A megmérettetés a szokásos profi zsűrizés mellett, több kategóriában zajlik, magára a mérésre pedig ezúttal is fedett téren, a pavilonban kerül sor. A díjátadó pedig szintén bent, a központi nagyszínpadon történik majd.

További részletek a http://www.tuningshow.hu/ weboldalon.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)


Hozzászólások Szóljon Ön is hozzá
Még nem érkezett hozzászólás.

*/